Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

Survivor 5: Πιάστηκαν στα χέρια Τάκης και Κατσαούνης - Δε μπορούσε κανείς να τους χωρίσει

Ακραίο περιστατικό!

Survivor 5: Πιάστηκαν στα χέρια Τάκης και Κατσαούνης - Δε μπορούσε κανείς να τους χωρίσει
Reality 07.05.2022 22:59
Από Ελένη Μήτση

Λίγο πριν πάνε οι δύο ομάδες να διεκδικήσουν το έπαθλο φαγητού (Δείτε εδώ ποια ομάδα θα καταφέρει να το κερδίσει), παρακολουθήσαμε έναν ακραίο τσακωμό στο σημερινό 7/5 επεισόδιο του Survivor 5. Και ενώ λοιπόν, οι περισσότεροι παίκτες είχαν ξαπλώσει έπιασε μια ξαφνική βροχή και ο Τσακατσούκας φιλοτιμήθηκε να μαζέψει τα παπούτσια της Ναυσικάς.

Κάνοντας όμως αυτή την καλή πράξη μπερδεύτηκε και πήρε τα παπούτσια του Τάκη, ο οποίος τα έψαχνε επίμονα. Μετά από λίγη ώρα ο Γιώργος κατάλαβε όλο το λάθος, που έγινε και αντί να το διορθώσει πήγε επιθετικά στην καλύβα με αποτέλεσμα να πιαστεί πολύ άσχημα στα χέρια και να μην μπορεί κανείς να τους χωρίσει.

Ο άγριος τσακωμός μεταξύ Τάκη Καραγκούνια και Γιώργου Κατσαούνη

Τα σχόλια της Ασημίνας για την αποχώρηση της Σοφιάνας Αβραμάκη στο Survivor 5

Στο σημερινό 7/5 επεισόδιο του Survivor 5 είδαμε τις πρώτες αντιδράσεις στην καλύβα των μπλε μετά την αποχώρηση της Αβραμάκη από το παιχνίδι. Μπορεί οι συμπαίκτες της να έκλαιγαν και να σχολίαζαν πως ήταν άδικο αυτό που έγινε, όμως η Ασημίνα από τους κόκκινους σχολίασε την κατάσταση αυτή.

Η ίδια, η οποία ήτα πολύ κοντά με τον πρώην παίκτρια μίλησε πολύ στεναχωρημένη στην κάμερα για την αποχώρηση της, τονίζοντας πως η φίλη της την πάτησε από το παρέακι, στο οποίο ανήκε. Μάλιστα ανέφερε πως της είχε πει να προσέχει αλλά εκείνη είχε ''χαθεί'' σε όλα αυτά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: «Δε θα έχεις μια μαυρόγατα...» - Έκλαιγαν και ''έκραζαν'' μετά την αποχώρηση της Σοφιάνας

Survivor 5: «Ένας μεγάλος έρωτας...» - Ο Εμμανουήλ βγάζει στη φόρα νέο φλερτ για τον Σοϊλέδη

Share