Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Survivor 5: Ζαλίστηκαν πολύ αλλά τα κατάφεραν - Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Θα φάνε κάτι πολύ ωραίο!

Survivor 5: Ζαλίστηκαν πολύ αλλά τα κατάφεραν - Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού
Reality 08.05.2022 00:30
Από Ελένη Μήτση

To Σάββατο 7/5 οι μπλε και οι κόκκινοι αγωνίστηκαν σε ένα τρομερό αγώνα στο Survivor 5 με σκοπό να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού, που αυτή τη φορά ήταν τα μακαρόνια. Οι παίκτες προσπάθησαν πάρα πολύ καθώς είχα μεγάλη ανάγκη το φαγητό, αλλά μια ήταν η ομάδα που κέρδισε με τελικό σκορ 6-4.

Εμείς σας το είχαμε πει πρώτοι και τελικά οι μπλε ήταν αυτοί, που τα έδωσαν όλα και τελικά μετά τη μεγάλη πείνα, που έχει πέσει για αυτούς θα φάνε μια τέλεια μακαρονάδα.

Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού το Σάββατο 7/5 στο Survivor 5

Ο Λιανός έδιωξε τον Κατσαούνη από το παιχνίδι - Το μέλλον του θα κριθεί από την παραγωγή

Στο σημερινό 7/5 επεισόδιο του Survivor 5 είδαμε για άλλη μια φορά να σημειώνονται εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας. Λίγο πριν πάνε και οι δύο να αγωνιστούν για το έπαθλο φαγητού σημειώθηκε ένα πραγματικά ακραίο σκηνικό ανάμεσα σε Τάκη και Κατσαούνη για έναν αστείο λόγο.

Σε κάθε περίπτωση, η παραγωγή είδε αυτόν τον έντονο τσακωμό και ανέθεσε στον Γιώργο Λιανό να ανακοινώσει στο Γιώργο, ο οποίος και επιτέθηκε πρώτο, πως δε θα μπορούσε να αγωνιστεί στον αγώνα και πως θα έπρεπε να αποχωρίσει. Μάλιστα για την ώρα το μέλλον του παίκτη παραμένει άγνωστο μιας και η ποινή του δεν ανακοινώθηκε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: «Έχεις γλυκά μάτια» - Ξεμοναχιάστηκαν Μαρτίκας και Βρισηίδα με τα βλέμματα να ''παίρνουν'' φωτιά

Survivor 5: «Ένας μεγάλος έρωτας...» - Ο Εμμανουήλ βγάζει στη φόρα νέο φλερτ για τον Σοϊλέδη.

Share