Survivor 5 highlights 7/5: Ξέφυγαν τα πράγματα! Ο άγριος καβγάς και η αποβολή παίκτη

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 highlights 7/5: Ξέφυγαν τα πράγματα! Ο άγριος καβγάς και η αποβολή παίκτη

O κακός χαμός έγινε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 5, αφού τα πράγματα ξέφυγαν πολύ. Πριν την νίκη των Μπλε στο αγώνισμα, ο Τσακατσούκας αποβλήθηκε από τον αγώνα, λόγω του άγριου καβγά του με τον Τάκη Καραγκούνια.

Τα 7/5 highlights του Survivor 5

«Δε θα έχεις μια μαυρόγατα...» - Έκλαιγαν και ''έκραζαν'' μετά την αποχώρηση της Σοφιάνας

Tο Σάββατο 7/5 στο επεισόδιο του Survivor 5 είδαμε τα πρώτα πλάνα από τη μπλε ομάδα στην καλύβα μετά την αποχώρηση της Σοφιάνα Αβραμάκη. Και ενώ εκείνη επέστρεφε χαρούμενη στην Ελλάδα και στην παλιά της ζωή η Μαίη έκλεγε με λυγμούς.

Μεταξύ των συμπαικτών της είδαμε και τον Άρη Σοϊλέδη, με τον οποίο έχει ειπωθεί πως είχαν έρθει κοντά να είναι φανερά ενοχλημένος. Μάλιστα ο Τάλα από τη μεριά του είπε χαριτολογώντας πως έφυγε η μαυρόγατα, θέλοντας έτσι αν δείξει πως είχαν φιλικές σχέσεις, γεμάτες χιούμορ.

«Μίλαγε πολύ καιρό, το ξέραμε...» - Ο Τάκης ''ξεσκέπασε'' τον Άρη για τα κρυφά τηλεφωνήματα

Επίσης, είδαμε και τα αιχμηρά σχόλια του Τάκη Καραγκούνια για την παράνομη επικοινωνία, που είχε ο Σοϊλέδης με την Ελλάδα.

Έγινε λοιπόν γνωστό πως ο ποδοσφαιριστής μίλησε με άτομα δικά του χωρίς να το ξέρει η παραγωγή μία φορά και τιμωρήθηκε γι αυτό. Ο Καραγκούνιας ωστόσο αποκάλυψε πως αυτό δεν έγινε μια φορά αλλά πολλές φορές μιας και ήξερε πολύ καλά όσα έλεγαν εκείνοι στα ''Q'' τους.

«Το παρεάκι την έδιωξε...» - Καταπέλτης η Ασημίνα για την άδικη αποχώρηση της Σοφιάνας

Μπορεί οι συμπαίκτες της να έκλαιγαν και να σχολίαζαν πως ήταν άδικο αυτό που έγινε, όμως η Ασημίνα από τους κόκκινους σχολίασε την κατάσταση αυτή.

Η ίδια, η οποία ήτα πολύ κοντά με τον πρώην παίκτρια μίλησε πολύ στεναχωρημένη στην κάμερα για την αποχώρηση της, τονίζοντας πως η φίλη της την πάτησε από το παρέακι, στο οποίο ανήκε. Μάλιστα ανέφερε πως της είχε πει να προσέχει αλλά εκείνη είχε ''χαθεί'' σε όλα αυτά.

«Ένας μεγάλος έρωτας...» - Ο Εμμανουήλ βγάζει στη φόρα νέο φλερτ για τον Σοϊλέδη

Χθες μάλιστα, είδαμε να ανατρέπονται φανερά οι ισορροπίες μετά την αποχώρηση της Σοφιάνας, την οποία και σχολίασε η Ασημίνα ως πολύ άδικη και στημένη. Και ενώ λοιπόν η ομάδα έκλαιγε και και σχολίαζε την απουσία της από την καλύβα, ο Εμμανουήλ πήρε το λόγο και έκανε μια απίστευτη δήλωση.

Εκείνος ήταν ο πρώτος, ο οποίος είχε βγάλει στη φόρα φήμες για φλέρτ μεταξύ Άρη και Σοφιάνας. Τώρα, που εκείνη δε βρίσκεται ανάμεσα τους θέλησε να δημιουργήσει έναν νέο έρωτα. Αυτό λοιπόν, που βρήκε να δημιουργήσει ως ειδύλλιο αφορούσε τη Ναυσικά και τον ποδοσφαιριστή.

Πιάστηκαν στα χέρια Τάκης και Κατσαούνης - Δε μπορούσε κανείς να τους χωρίσει

Λίγο πριν πάνε οι δύο ομάδες να διεκδικήσουν το έπαθλο φαγητού, παρακολουθήσαμε έναν ακραίο τσακωμό. Ενώ λοιπόν, οι περισσότεροι παίκτες είχαν ξαπλώσει έπιασε μια ξαφνική βροχή και ο Τσακατσούκας φιλοτιμήθηκε να μαζέψει τα παπούτσια της Ναυσικάς.

Κάνοντας όμως αυτή την καλή πράξη μπερδεύτηκε και πήρε τα παπούτσια του Τάκη, ο οποίος τα έψαχνε επίμονα. Μετά από λίγη ώρα ο Γιώργος κατάλαβε όλο το λάθος, που έγινε και αντί να το διορθώσει πήγε επιθετικά στην καλύβα με αποτέλεσμα να πιαστεί πολύ άσχημα στα χέρια και να μην μπορεί κανείς να τους χωρίσει.

Ο Λιανός έδιωξε τον Κατσαούνη από το παιχνίδι - Το μέλλον του θα κριθεί από την παραγωγή

Στο 7/5 επεισόδιο είδαμε για άλλη μια φορά να σημειώνονται εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας. Λίγο πριν πάνε και οι δύο να αγωνιστούν για το έπαθλο φαγητού σημειώθηκε ένα πραγματικά ακραίο σκηνικό ανάμεσα σε Τάκη και Κατσαούνη για έναν αστείο λόγο.

Σε κάθε περίπτωση, η παραγωγή είδε αυτόν τον έντονο τσακωμό και ανέθεσε στον Γιώργο Λιανό να ανακοινώσει στο Γιώργο, ο οποίος και επιτέθηκε πρώτο, πως δε θα μπορούσε να αγωνιστεί στον αγώνα και πως θα έπρεπε να αποχωρίσει. Μάλιστα για την ώρα το μέλλον του παίκτη παραμένει άγνωστο μιας και η ποινή του δεν ανακοινώθηκε.

«Έχεις γλυκά μάτια» - Ξεμοναχιάστηκαν Μαρτίκας και Βρισηίδα με τα βλέμματα να ''παίρνουν'' φωτιά

Και ενώ οι παίκτες και των δύο ομάδων συζητούσαν όσα ακούστηκαν στο προηγούμενο συμβούλιο ο Μαρτίκας θέλησε να απομονωθεί με τη Βρισηίδα και να της εξομολογηθεί κάτι.

Και ενώ ξεκίνησε λέγοντας πως τελικά θεώρησε άδικο που την ψήφισε μιας και ο κόσμος έδειξε την προτίμηση του στο πρόσωπο της, στη συνέχεια έπεσαν και τα τρυφερά λόγια, καθώς παραδέχτηκαν και οι δύο πως υπάρχει μια συμπάθεια με τα βλέμματα και τα γελάκια να το μαρτυρούν και σε εμάς.

Ζαλίστηκαν πολύ αλλά τα κατάφεραν - Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού

To Σάββατο 7/5 οι μπλε και οι κόκκινοι αγωνίστηκαν σε ένα τρομερό αγώνα στο Survivor 5 με σκοπό να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού, που αυτή τη φορά ήταν τα μακαρόνια. Οι παίκτες προσπάθησαν πάρα πολύ καθώς είχα μεγάλη ανάγκη το φαγητό, αλλά μια ήταν η ομάδα που κέρδισε με τελικό σκορ 6-4.

Εμείς σας το είχαμε πει πρώτοι και τελικά οι μπλε ήταν αυτοί, που τα έδωσαν όλα και τελικά μετά τη μεγάλη πείνα, που έχει πέσει για αυτούς θα φάνε μια τέλεια μακαρονάδα.