Εκτός ΣΚΑΙ το Survivor 5 το Σάββατο 14/5;

Τι συμβαίνει στο κανάλι;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκτός ΣΚΑΙ το Survivor 5 το Σάββατο 14/5;

Ένας μικρός χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα κανάλια λόγω της Eurovision και πολλά από αυτά αλλάζουν την ροή των προγραμμάτων τους. Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν χωρίς βέβαια να επιβεβαιωθούν, μια μεγάλη αλλαγή θα δει και το Survivor 5.

Μπορεί αυτό το Σάββατο 12/5 να περιμέναμε να προβληθεί τις 21:00 το αγώνισμα με το πρώτο έπαθλο φαγητού της εβδομάδας, ωστόσο οι fans του ριάλιτι επιβίωσης θα δυσαρεστηθούν μόλις ενημερωθούν πως δεν θα βγει στον αέρα λόγω του τελικού της Eurovision.

Πότε θα προβληθεί το επεισόδιο του Σαββάτου του Survivor 5

Σύμφωνα με τα όσα λέγονται τις τελευταίες ώρες, το επεισόδιο του Σαββάτου 14/5 θα προβληθεί την ερχόμενη Πέμπτη 15/5 γιατί στον ΣΚΑΙ υπάρχει φόβος μην δουν τα νούμερα τηλεθέασης να φτάνουν στον πάτο, καθώς ο Μουσικός Διαγωνισμός έχει αποδείξει όλα αυτά με τα 40άρια και τα 60άρια που σημειώνει είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος. Αλλαγή μάλιστα, θα δει και το The Masked Singer.

Εκτός ΣΚΑΙ το Survivor 5 το Σάββατο 14/5;

Αυτή τη θέση δίνουν τα στοιχήματα στην Ελλάδα για τον τελικό της Eurovision

H Αμάντα Γεωργιάδη εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision 2022 με το τραγούδι Die Together και η πρόκριση της για τον τελικό ήρθε μετά την πολύ καλή εμφάνιση, που έκανε την Τρίτη 10/5 στους πρώτους ημιτελικούς. Η επιτυχία φάνηκε όχι μόνο από το επόμενο στάδιο στο οποίο και πέρασε αλλά από την τεράστια αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπό της οι χρήστες του twitter.

Στον μεγάλο τελικό λοιπόν, το Σάββατο 14 Μαϊου περιμένουν να δουν ξανά όλοι την τραγουδίστρια και φυσικά την καταμέτρηση, που θα ορίσει την νικήτρια χώρα. Γενικά η ελληνική συμμετοχή από την αρχή της ανακοίνωσης της λαμβάνει πολύ καλά σχόλια και σύμφωνα με τα νέα στοιχήματα η θέση που της δίνουν είναι η 6η με πρώτη να θέλουν την Ουκρανία.

1.Ουκρανία
2.Ιταλία
3.Ηνωμένο Βασίλειο
4.Σουηδία
5.Ισπανία

Amanda - Eurovision
6.Ελλάδα
7.Πολωνία
8.Νορβηγία
9.Oλλανδία
10.Σερβία