Survivor 5: "Καταπέλτης" ο Γιώργος Κατσαούνης στην πρώτη του συνέντευξη - «Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά»

Τα "καρφιά" του πρώην παίκτη προς το ριάλιτι

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5:

Το φετινό Survivor 5 όπως φαίνεται τα έχει όλα καθώς οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο φαίνεται να μην έχουν τέλος. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κατσαούνης ο οποίος απασχόλησε από τα πρώτα κιόλας λεπτά στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν ένας από τους παίκτες που συζητήθηκε όσο τίποτα άλλο μετά από την επεισοδιακή του αποχώρηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης έφτασε το απόγευμα της Τρίτης 9/5 στην Ελλάδα όπου φίλοι και θαυμαστές τον περίμεναν. Έτσι, αύριο 13/5 αναμένεται να δούμε την πρώτη του συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» όπου θα "σπάσει" την σιωπή του μετά από την αποβολή του από το Survivor, λόγω της επίθεσής του στον Τάκη Καραγκούνια.

Η πρώτη συνέντευξη του Γιώργου Κατσαούνη μετά το Survivor 5

Το πρώτο απόσπασμα είναι ήδη στον αέρα όπου μεταξύ άλλων φαίνεται να λέει χαρακτηριστικά: «Από τη μία μεριά είναι λάθος αλλά όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Ξέρω ότι πολύς κόσμος ήθελε να με δει στο τέλος και τους το χάλασα».

"Θέλω να πω ένα συγνώμη στον..." - Η πρώτη ανάρτηση του Κατσαούνη μετά την αποβολή του από το Survivor 5

Η παραγωγή του Survivor 5 απέβαλε τον Γιώργο Κατσαούνη από το παιχνίδι μετά την επίθεση του στον Τάκη Καραγκούνια. Πρόκειται για ένα τραγικό περιστατικό, στο οποίο μπορεί να έφταιγε και ο μισθοφόρος ο οποίος έβρισε χωρίς να γνωρίζει τι έχει συμβεί, όμως ο Τσακατσούκας ήταν απαράδεκτό να του επιτεθεί.

Ο παίκτης λοιπόν, πραγματοποίησε την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν, αλλά και να ζητήσει συγγνώμη.

Η ανάρτηση του Γιώργου Κατσαούνη μετά το Survivor 5

«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ και ένα συγνώμη στον κόσμο που με στήριξε από κάθε γωνιά της Ελλάδας φανατικά. Γνωρίζω ότι θέλατε να με δείτε στον τελικό αλλά το έπαθλο για εμένα είστε εσείς…ΛΟΧΑΓΌΣ» έγραψε ο Γιώργος Κατσαούνης.

Survivor 5 Γιώργος Κατσαούνης ανάρτηση