Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Survivor 5 - αποκλειστικό: Οργισμένος ο Ατζούν - Στο στόχαστρο δύο παίκτες

Κινδυνεύει η παραμονή τους στο παιχνίδι

Survivor 5 - αποκλειστικό: Οργισμένος ο Ατζούν - Στο στόχαστρο δύο παίκτες
Reality 15.05.2022 13:05
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το Survivor 5 έχει ξεφύγει ακόμη και ως προς τη σωματική επαφή μεταξύ των παικτών, κάτι που αποτελεί σαφέστατη ευθύνη της παραγωγής και του ΣΚΑΪ, οι οποίοι αφού πρώτα έχουν μεταφερθεί αυτές οι εικόνες, ψάχνουν τρόπο να... τα μαζέψουν, κάτι διόλου εύκολο.

Όταν με τον τρόπο σου, άλλωστε, δημιουργείς ένα «τέρας» και το τρέφεις καθημερινά με μεγάλες ποσότητες από... τρασίλα, είναι λογικό το ίδιο να σε «καταπιεί» στο τέλος. Κάτι τέτοιο έγινε και στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, αναγκάζοντας ακόμη και τον Ατζούν Ιλιτζαλί να παρέμβει προσωπικά, μήπως ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ο Τούρκος παραγωγός είναι προβληματισμένος, καθώς μπορεί να επιθυμεί έντονα το στοιχείο του ριάλιτι, αλλά βλέπει πως η φετινή τοξική κατάσταση υπερβαίνει τα όρια και δε γνωρίζει με ποιον ακριβώς τρόπο μπορεί να την αντιμετωπίσει, από τη στιγμή μάλιστα που αυτή συνεχίζει να υφίσταται παρά την αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη.

Όπως σας αναφέραμε ήδη, η διαμάχη ανάμεσα σε Άρη Σοϊλέδη και Τάκη Καραγκούνια καλά κρατεί, με τους δύο μάλιστα να έρχονται στα χέρια στη διάρκεια του πρώτου επάθλου με τις νέες ομάδες. Οι δυο τους, άλλωστε, είναι σε αντίθετα «στρατόπεδα» και μπορούν πολύ πιο εύκολα να εκφράσουν τη μεταξύ τους αντιπαλότητα στο στίβο μάχης.

Μόνο, που ξέφυγαν για ακόμη μια φορά. Η παραγωγή και ο Ατζούν προσωπικά αναζητούν τρόπο να.... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5 spoiler 15/5: Η ομάδα που κερδίσει το έπαθλο φαγητού

Survivor 5 trailer 15/5: "Είχαμε μια εξέλιξη και πρέπει να σας ενημερώσω..." - Σπαραγμός μετά την ανακοίνωση Λιανου

Share