Survivor 5: Έτσι διαμορφώθηκαν οι νέες ομάδες μετά την αποχώρηση της Ναυσικάς

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Έτσι διαμορφώθηκαν οι νέες ομάδες μετά την αποχώρηση της Ναυσικάς

Την ώρα που οι παίκτες ήταν ακόμη στην καλύβα τους, παρατήρησαν πως είχε φτάσει ένας πάπυρος ο οποίος έγραφε χαρακτηριστικά «Σε λίγο συμβούλιο του νησιού». Όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες την οικειοθελή αποχώρηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου από το Survivor 5.

Από την άλλη, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης δεν στάθηκε μόνο εκεί μιας και αποκάλυψε πως θα υπάρξει και άλλη μια έκπληξη. Πιο συγκεκριμένα τόνισε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να περάσουμε στη στιγμή της ανακοίνωσης αλλά πριν συμβεί αυτό θα ήθελα από όλους να απομακρύνετε τις μπαντάνες σας»

Η νέα σύνθεση των ομάδων στο Survivor 5

Διαμόρφωση ομάδων στο Survivor 5

Μπλε ομάδα

Κόκκινη ομάδα

Η ομάδα που κερδίσει το έπαθλο φαγητού

Μπορεί χθες 14/5 να μην είχαμε επεισόδιο Survivor, ωστόσο απόψε 15/5 έχουμε κανονικά και όπως κάθε φορά έτσι και τώρα το Youweekly σας έχει το χρώμα της ομάδας που θα κερδίσει το έπαθλο φαγητού.

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκινά, μιας και πρόκειται να δούμε εντάσεις, δράματα και φωνές, μιας και η απόφαση του Ατζούν θα φέρει για ακόμη μια φορά τα πάνω κάτω στον Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, οι ομάδες θα αλλάξουν και θα δημιουργηθούν δύο νέες εξάδες. Σε αυτές, ο Άρης θα έρθει πιο κοντά με τη Σταυρούλα, η οποία θα γίνει πολύτιμος σύμμαχός του στους στίβους μάχης (δείτε εδώ πως θα διαμορφωθούν οι νέες ομάδες).

Φυσικά, η διαμόρφωση των νέων ομάδων θα προκαλέσει κλάματα και φωνές. Από την άλλη, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα δεν φαίνεται ιδιαίτερα να τους απασχολεί, μιας και τώρα έχουν να ασχοληθούν με το... ειδύλλιό τους.

Πάμε τώρα στα δικά μας. Απόψε δεν θα υπάρξει αγώνισμα ασυλίας, καθώς θα έχουμε το έκτακτο συμβούλιο με τις νέες συνθέσεις, αλλά και την οικειοθελή αποχώρηση της Ναυσικάς. Το αγώνισμα επάθλου θα είναι το πρώτο με τις νέες ομάδες οπότε η τράπουλα ανακατεύεται ξανά.

Η ομάδα που κερδίσει το έπαθλο φαγητού απόψε στο Survivor 5

Σύμφωνα με τις πρώτες μας λοιπόν πληροφορίες, αυτοί που πρόκειται να κερδίσουν το αποψινό έπαθλο φαγητού είναι οι Νέοι Μπλε, μιας και σε αυτούς βρίσκεται ο Άρης Σοϊλέδης.

Ωστόσο είναι νωρίς ακόμα και το spoil μας δεν είναι 100% επιβεβαιωμένο. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι και σε λίγο θα σας έχουμε το σίγουρο αποτέλεσμα!

UPDATE: Είναι σίγουρο! Οι Μπλε νικούν!