Survivor 5: «Περίμενα να επικοινωνήσει μαζί μου αλλά...» - Τα "καρφιά" της Καζολέα για τη Σοφιάνα

Ο λόγος που την είπε πονηρή

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Περίμενα να επικοινωνήσει μαζί μου αλλά...» - Τα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 18/5 στο πλατό του Love it για να σχολιάσει τις εξελίξεις σχετικά με το Survivor, ήταν η πρώην παίκτρια Πελαγία Καζολέα. Μεταξύ άλλων η παίκτρια σχολίασε ότι η φίλη της εντός παιχνιδιού Σοφιάνα, μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα και όσα έχει δηλώσει, δεν έχει επικοινωνήσει μαζί της, και αναφέρθηκε και στο σχόλιο που είχε κάνει για εκείνη λέγοντας την «πονηρή».

Τα καρφιά της Καζολέα για την Αβραμάκη

Πιο συγκεκριμένα η Πελαγία ανέφερε πως περίμενε η Σοφιάνα να επικοινωνήσει μαζί της, κάτι που ωστόσο δεν έχει κάνει αλλά έχει πληροφορηθεί πως μίλησε με άτομα που δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα μιλούσε Όσον αφορά το σχόλιο της, είπε πως είναι κάτι που έχει πει και η ίδια η Σοφιάνα για τον εαυτό της και δεν το έκανε με κακό τρόπο.

«Όταν έχεις μια σχέση, και προβάλλεται...» - Η Σοφιάνα μιλά έξω από τα δόντια για την Αντωνά

Το πρωί της Τρίτης 17/5, η κάμερα του Ποιος είναι Πρωινιάτικα, συνάντησε την Σοφιάνα Αβραμάκη, η οποία ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την Μαρία Αντωνά, με την οποία έχει ήδη συναντηθεί για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, και φυσικά για τον Άρη Σοϊλέδη, καθώς γύρο από το όννομα τους παρότι έχουν δώσει τις εξηγήσεις τους, εξακολουθεί και γίνεται μεγάλος ντόρος.

«Δεν κρατώ καμία κακία σε κανέναν γιατί είμαι αυστηρός κριτής με τον ίδιο μου τον εαυτό. Η φήμη αυτή για μένα και τον Άρη ήταν ανυπόστατη και πολύ προσβλητική. Φυσικά ήταν και για τη Μαρία Αντωνά, η οποία τράβηξε το μεγαλύτερο λούκι. Ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα, να μπω στη θέση της. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί γνωρίζω ότι όταν έχεις μια σχέση, πόσω μάλλον όταν προβάλλεται αυτή σχέση.

Είσαι δημόσιο πρόσωπο, είσαι σε μια εκπομπή και καλείσαι να σχολιάσεις ενδεχομένως περιστατικά που έχουν συμβεί μέσα σε ένα τηλεπαιχνίδι που βρίσκεται ο σύντροφός σου. Φαντάζομαι πόσο άσχημο μπορεί να ήταν για την ίδια όλο αυτό που βίωνε», είπε η Σοφιάνα Αβραμάκη.