Survivor 5: "Σκούρα" τα πράγματα για την ομάδα των κόκκινων - Αποχωρίστηκαν άλλον έναν παίκτη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5:

Λίγο πριν τον σημερινό (23/5) αγώνα του Survivor 5, η ομάδα των κόκκινων βρέθηκε στην δυσάρεστη θέση να αποχωριστεί έναν ακόμη παίκτη, μέχρι νεωτέρας, καθώς ύστερα από την Μαίη άρρωστος βρέθηκε και ο Στάθης Σχίζας.

Τι συνέβη με την υγεία του Στάθη Σχίζα

Ήδη υπήρχαν ανησυχίες για την υγείας της πρώτης, ωστόσο η κατάσταση ξέφυγε, αφού κόλλησε και ο συμπαίκτης της και οι δυο τους, ύστερα από την διάγνωση των γιατρών, δεν είναι εφικτό να αγωνιστούν για την ομάδα τους. Έτσι, όσοι απέμειναν θα χρειαστεί να δώσουν το 100% των δυνάμεών τους για να μπορέσουν να κατακτήσουν τη νίκη και να μην θέσουν σε υποψηφιότητα άλλο ένα μέλος των κόκκινων.

Ο Στάθης εγκατέλειψε το χθεσινό αγώνισμα

Το αγώνισμα μπορεί να ξεκίνησε με σκοπό μία από τις δύο ομάδες να κατακτήσει την πρώτη ασυλία για αυτή την εβδομάδα στο Survivor, την Κυριακή 22/5, ωστόσο οι παίκτες δεν είναι και ο Στάθης αποχώρησε με ζαλάδες στα μισά του αγωνίσματος.

Ο Στάθης πιο συγκεκριμένα, θεώρησε πως τον κόλλησε η Μαίη καθώς έχει και εκείνος πυρετό, ζαλάδες και όλα τα συμπτώματα που παρουσιάζει και η συμπαίκτρια του, ωστόσο αυτό δεν φάνηκε να είναι αρκετό για τους αντίπαλους ως δικαιολογία για να εγκαταλείψει κανείς τον αγώνα, και είχε μία σχετικά έντονη λογομαχία με τον Άρη.