Πρώην παίκτρια του Survivor στρέφεται νομικά κατά της Acun Medya για τον σοβαρό τραυματισμό της

Η ανακοίνωση του δικηγόρου της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πρώην παίκτρια του Survivor στρέφεται νομικά κατά της Acun Medya για τον σοβαρό τραυματισμό της

Κατά του Ατζούν Ιλίτζαλι και της εταιρίας παραγωγής του Survivor, Acun Medya, στρέφεται η πρώην παίκτρια Σοφία Μαργαρίτη, λόγω του σοβαρού τραυματισμού στο πόδι της, που στάθηκε και ο λόγος της αποχώρησής της.

Ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία επισημαίνεται μεταξύ άλλων πως «η παραγωγή του επέδειξε πλήρη αδιαφορία για την υγεία και τη σωματική της ακεραιότητα με αποτέλεσμα να έχει μη αναστρέψιμες βλάβες».

Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Απόστολου Λύτρα για την Σοφία Μαργαρίτη

Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Απόστολου Λύτρα για την Σοφία Μαργαρίτη

«Το δικηγορικό μας γραφείο έλαβε εντολή από την κα Σοφία Μαργαρίτη, πρώην παίκτρια του Survivor, όπως στραφεί ποινικά και αστικά εναντίον της εταιρίας που εκπροσωπεί το ανωτέρω παιχνίδι, διότι κατά την παραμονή της στο Survivor, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι της και υπέφερε από αφόρητους πόνους, οι υπεύθυνοι της παραγωγής δεν της προσέφεραν τις δέουσες ιατρικές υπηρεσίες και την υποχρέωσαν να συνεχίσει να αγωνίζεται με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρότατη βλάβη στην υγεία της.

Η παραγωγή του εν λόγω τηλεοπτικού προγράμματος επέδειξε πλήρη αδιαφορία για την υγεία και τη σωματική της ακεραιότητα. Δεν υπήρξε η ενδεδειγμένη αντιμετώπιση του τραυματισμού της, αντιθέτως της απέκρυψαν το μέγεθος βλάβης που είχε υποστεί, διαβεβαιώνοντας τη ότι μπορεί να συνεχίσει τη συμμετοχή της στο παιχνίδι. Με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η υγεία της και να υποστεί μη αναστρέψιμη βλάβη.

Ερχόμενη στην Ελλάδα, υπεβλήθη σε αλλεπάλληλες ιατρικές εξετάσεις και επεμβάσεις, πλην όμως δεν κατέστη ιατρικώς δυνατό να αποκατασταθεί η υγεία της.Σήμερα, εξαιτίας της αδιαφορίας, των πράξεων και παραλείψεων της συγκεκριμένης παραγωγής, δυσκολεύεται στη βάδιση, αδυνατεί να αθληθεί και έχει σοβαρότατα και μη αναστρέψιμα προβλήματα υγείας.

Αθήνα, 28-05-2022, Απόστολος Λύτρας».

Οι τελευταίες της δηλώσεις για την παραγωγή

Σχεδόν 3 μήνες μετά το τέλος του Survivor 4, η μαχήτρια Σοφία Μαργαρίτη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της Super Κατερίνα και... δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο!

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ατύχημα που είχε στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, ρίχνοντας ξεκάθαρα της ευθύνες για την τωρινή της κατάσταση (δείτε την με πι)στην παραγωγή του παιχνιδιού.

«Ζητούσα επίμονα να με δει ένας γιατρός. Προφανώς υποβαθμίστηκαν αυτές οι διαμαρτυρίες μου και υπήρχε καθυστέρηση μίας εβδομάδας. Έπαιξα σε τέσσερα αγωνίσματα και είναι δεδομένο πλέον ότι εξαιτίας αυτής της καθυστέρησης υπήρξε επιδείνωση στην υγεία. Θα είχα γλιτώσει το χειρουργείο αν την ίδια μέρα ή την επόμενη είχα πάει στον γιατρό.

Μέχρι να γίνει το χειρουργείο τον Ιούλιο, ήταν όλα καλά. Έκτοτε, δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς για το θέμα της υγείας μου. Εξαιτίας αυτής της επέμβασης δεν μπορώ να δουλέψω και για μένα η δουλειά είναι πολύ σημαντική», σημειώνει η Σοφία Μαργαρίτη.

«Εκ του αποτελέσματος, έχω μετανιώσει για τη συμμετοχή μου στο Survivor», τονίζει η Σοφία Μαργαρίτη.