Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Survivor 5 spoiler 1/6: Αυτό είναι το χρώμα! Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Survivor 5 spoiler 1/6: Αυτό είναι το χρώμα! Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας
Reality 01.06.2022 20:03
Από Ελένη Ζουγανέλη

Το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας θα παρακολουθήσουμε σήμερα 1/6 στο Survivor 5, όπως θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα (δείτε το trailer). Μπλε και Κόκκινοι θα τα δώσουν όλα για όλα, καθώς οι παίκτες μέχρι να ολοκληρωθεί το ριάλιτι ή μέχρι να αποχωρήσουν δεν θα επικοινωνήσουν ξανά με πρόσωπα της οικογένειας τους ή φίλους.

Όπως παρακολουθήσαμε στο χθεσινοβραδινό (31/5) επεισόδιο το κλίμα είναι άσχημο στην παραλία. Δεν είναι τσακωμένοι μόνο αντίπαλοι, αλλά και... συμπαίκτες. Πριν και μετά την ψηφοφορία, όπου όλοι είχαν διαφορετική άποψη για τους παίκτες που θα βγάλουν στον τάκο οι Κόκκινοι ξεκίνησαν να "τρώγονται" μεταξύ τους - δείτε ωστόσο ποιοι βγήκαν υποψήφιοι.

Απόψε το βράδυ όμως, όταν ξεκινήσει το αγώνισμα θα τα ξεχάσουν όλα καθώς θέλουν επιτέλους να κερδίσουν ένα αγώνισμα και συγκεκριμένα το σημερινό που είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία τους.

Το παιχνίδι θα είναι πολύ δυνατό! Η αγωνία θα είναι τόσο μεγάλη που μέχρι και ο Γιώργος Λιανός θα "τρελαθεί" την ώρα που θα σχολιάζει το παιχνίδι από την άκρη του στίβου μάχης.

Αυτή η ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor 5

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ομάδα που θα καταφέρει να φτάσει πρώτη τους απαιτούμενους πόντους και θα μιλήσει μέσω βιντεοκλήσης με τους γονείς και μέλη της οικογένειας τους θα είναι η Μπλε!

Όπως φαίνεται οι Κόκκινοι έχουν χάσει την φόρμα τους!

Survivor 5 spoiler 1/6

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: Άβολα και τρυφερά παιχνιδάκια - Η Βρισηίδα κάνει με κάθε τρόπο τον Μαρτίκα να ζηλέψει

Survivor 5: Της έθιξαν τον Δάντη και τα ''πήρε'' στο κρανίο - Ακραίο σκηνικό με την Ασημίνα για τον καλό της

Share