Survivor 5: Ημερομηνία ημιτελικού και τελικού! Πότε θα αναδειχθεί ο νικητής των 100.000 ευρώ

Αναλυτικά οι ημέρες!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5: Ημερομηνία ημιτελικού και τελικού! Πότε θα αναδειχθεί ο νικητής των 100.000 ευρώ

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό είναι το Survivor 5 και απόψε 1/6 θα παρακολουθήσουμε το τελευταίο αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας (δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει). Πότε ωστόσο θα πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός και ο τελικός;

Όπως κάθε χρόνο από την μεγάλη επιστροφή του ριάλιτι επιβίωσης του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί, ο τελικός γίνεται πάνω κάτω στις αρχές του Ιουλίου. Στο περσινό, όπου νικητής αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης, πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουλίου.

Η ημερομηνία τελικού και ημιτελικού του Survivor 5

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες, φέτος ο ημιτελικός του Survivor 5 θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου που πέφτει Τρίτη, ενώ ο μεγάλος τελικός στις 6 Ιουλίου.

Survivor 5 Ημερομηνία ημιτελικού και τελικού

Τι θα δούμε απόψε 1/6 στο Survivor 5

Το σημερινό επεισόδιο λοιπόν, ξεκινάει με την Μαίη να κράζει τον συμπαίκτη της Σπύρο Μαρτίκα, λέγοντας πως ενώ θέλει να αποχωρήσει, δεν το εννοεί, καθώς στόχος του είναι να φτάσει μέχρι τον τελικό.

"Νομίζει ότι είναι ο King. Ούτε στο παρελθόν ούτε και τώρα πιστεύω στα καλέσματα του. Ο άνθρωπος θέλει να φτάσει στον τελικό", θα δηλώσει στην συνέντευξη της στην κάμερα.

Στη συνέχεια Μπλε και Κόκκινοι θα οδηγηθούν στο στίβο μάχης, όπου ο Γιώργος Λιανός θα τους ανακοινώσει πως θα αγωνιστούν για το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor όπου οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν μέσω βιντεοκλήσης με πρόσωπα της οικογένειας τους.

Οι περισσότεροι παίκτες θα καταρρεύσουν στο άκουσμα του επάθλου, καθώς θα συνειδητοποιήσουν πως μετά δεν θα έχουν καμία επικοινωνία μαζί τους μέχρι την αποχώρηση τους ή τον τελικό.