Survivor 5: ''Έπαιξε'' τρελό κράξιμο πίσω από την πλάτη της - Τα καρφιά των μπλε για τη Μαίη

Με την Βρισηίδα πρώτη και καλύτερη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: ''Έπαιξε'' τρελό κράξιμο πίσω από την πλάτη της  - Τα καρφιά των μπλε για τη Μαίη

Το σημερινό 1/6 επεισόδιο του Survivor 5 ξεκίνησε με συζητήσεις από την μπλε ομάδα με πλήρη ιδιωτικότητα θέλοντας να σχολιάσουν τη υποψηφιότητα προς αποχώρηση της Μαίης. Η αθλήτρια δεν έχει χωνέψει το γεγονός ότι βγήκε στον τάκο, υπάρχει όμως λόγος ανησυχίας για εκείνη;

Οι μπλε λοιπόν είχαν κάτσει σε ένα δέντρο και δεν σταμάτησαν να συζητούν πως δικαίως βρέθηκε στη θέση αυτή η μαχήτρια των κόκκινων, και πως έχει κάνει τα πολλά, τα οποία δεν ανέχονται έχουν ενοχληθεί έντονα.

Τα καρφιά των μπλε για την Μαίη στο Survivor 5

Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας θα παρακολουθήσουμε σήμερα 1/6 στο Survivor 5, όπως θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα (δείτε το trailer). Μπλε και Κόκκινοι θα τα δώσουν όλα για όλα, καθώς οι παίκτες μέχρι να ολοκληρωθεί το ριάλιτι ή μέχρι να αποχωρήσουν δεν θα επικοινωνήσουν ξανά με πρόσωπα της οικογένειας τους ή φίλους.

Όπως παρακολουθήσαμε στο χθεσινοβραδινό (31/5) επεισόδιο το κλίμα είναι άσχημο στην παραλία. Δεν είναι τσακωμένοι μόνο αντίπαλοι, αλλά και... συμπαίκτες. Πριν και μετά την ψηφοφορία, όπου όλοι είχαν διαφορετική άποψη για τους παίκτες που θα βγάλουν στον τάκο οι Κόκκινοι ξεκίνησαν να "τρώγονται" μεταξύ τους - δείτε ωστόσο ποιοι βγήκαν υποψήφιοι.

Απόψε το βράδυ όμως, όταν ξεκινήσει το αγώνισμα θα τα ξεχάσουν όλα καθώς θέλουν επιτέλους να κερδίσουν ένα αγώνισμα και συγκεκριμένα το σημερινό που είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία τους.

Το παιχνίδι θα είναι πολύ δυνατό! Η αγωνία θα είναι τόσο μεγάλη που μέχρι και ο Γιώργος Λιανός θα "τρελαθεί" την ώρα που θα σχολιάζει το παιχνίδι από την άκρη του στίβου μάχης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ομάδα που θα καταφέρει να φτάσει πρώτη τους απαιτούμενους πόντους και θα μιλήσει μέσω βιντεοκλήσης με τους γονείς και μέλη της οικογένειας τους θα είναι η Μπλε!

Όπως φαίνεται οι Κόκκινοι έχουν χάσει την φόρμα τους!

Survivor 5 spoiler 1/6