Survivor 5 Spoiler (2/6): ΟΝΤΩΣ ΤΩΡΑ; Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Είναι οριστικό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5 Spoiler (2/6): ΟΝΤΩΣ ΤΩΡΑ; Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Απόψε (2/6) αναμένεται να παρακολουθήσουμε τη μεγάλη αποχώρηση της εβδομάδας στο Survivor 5 και όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα, το Youweekly.gr είναι εδώ με το αποκλειστικό spoiler για τον παίκτη που θα αφήσει οριστικά πίσω του τον Άγιο Δομίνικο.

Σπύρος Μαρτίκας, Θωμαΐς Εμμανουηλίδου και Στέλλα Ανδρεάδου, είναι οι τρεις παίκτες που αναμετρήθηκαν προκειμένου να καταφέρουν να κρατήσουν τη θέση τους στο ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο απόψε ένας θα αποχαιρετήσει μία για πάντα τους συμπαίκτες του.

Ο Σπύρος ζήτησε απεγνωσμένα από τους τηλεθεατές να τον διώξουν από το παιχνίδι (με συμπαίκτες και αντιπάλους να λένε πως το κάνει στρατηγικά), η Στέλλα έκανε έκκληση στον σύλλογό της να την ψηφίσει να μείνει, ενώ η Μαίη ήταν πιο ήρεμη όταν την ψήφισαν όλοι από την ομάδα της αν και δεν το περίμενε.

Ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor 5 απόψε (2/6)

Εμείς για ακόμη μία φορά επικοινωνήσαμε με την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο και προσπαθήσαμε να μάθουμε το όνομα του παίκτη που θα αποχωρήσει. Στην αρχή μας τα μάσαγε, μετά συμβιβάστηκε με το να μας πει ότι θα αποχωρήσει γυναίκα, ωστόσο στο τέλος «λύγισε» και μας είπε ξεκάθαρα πως η παίκτρια που θα φύγει θα είναι η Στέλλα.