Survivor 5: Έτσι θα διαμορφωθούν από την Κυριακή (5/6) οι ομάδες μετά την αποχώρηση της Στέλλας

Ποιος πάει που

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Έτσι θα διαμορφωθούν από την Κυριακή (5/6) οι ομάδες μετά την αποχώρηση της Στέλλας

Οι εξελίξεις στο Survivor 5 είναι άκρως καταιγιστικές σε κάθε επεισόδιο μιας και μετά από την αποχώρηση της Στέλλας από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ οι ισορροπίες αναμένεται να αλλάξουν για τα καλά μιας και όλοι οι παίκτες επιθυμούν να φτάσουν μέχρι τον τελικό προκειμένου να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο χρημάτων.

Βέβαια, την Κυριακή (5/6) οι ομάδες πρόκειται να αλλάξουν εκ νέου. Φυσικά και θα είναι ψυχοφθόρο για τους παίκτες μιας και δεν ήταν λίγες οι αλλαγές στο φετινό Survivor αφού αδιαμφισβήτητα είναι το παιχνίδι των ανατροπών.

(Δείτε εδώ πότε αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός μιας και δεν είναι μόνο οι παίκτες αλλά και οι τηλεθεατές οι οποίοι δεν χάνουν επεισόδιο).

Πως θα διαμορφωθούν οι ομάδες στο Survivor 5

Διαμόρφωση ομάδων στο Survivor 5

ΚΟΚΚΙΝΗ

Σπύρος, Στάθης, Ταλάντσεβ, Θωμαϊδα και Σταυρούλα

ΜΠΛΕ

Άρης, Νίκος Γιάννης, Ασημίνα, Βρισηίδα

Ο Ατζούν τον θέλει διακαώς - Ένα βήμα πριν πει το "ναι" ο...

Δεν έχει μείνει πολύ ακόμα για την ολοκλήρωση του πέμπτου κύκλου του Survivor, καθώς την Πέμπτη 2/6 άλλος ένας παίκτης θα αποχωρήσει (δείτε εδώ ποιος θα είναι αυτός) και το παιχνίδι πλησιάζει όλο και περισσότερο στο να γίνει ατομικό. Παρόλα αυτά, οι συζητήσεις για το Survivor All Star έχουν ξεκινήσει ήδη.

Όπως φαίνεται, η συμφωνία για την υλοποίηση του συγκεκριμένου ριάλιτι επιβίωσης έχει "κλείσει" και ήδη ακούνται κάποια από τα ονόματα που θα συμμετέχουν. Οι πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μιλούν για τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος συμμετείχε στο Survivor 4 και ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς και ικανούς παίκτες.

Η παραγωγή έχει ήδη επικοινωνήσει μαζί του και του ζητά να απέχει από οποιοδήποτε άλλο ριάλιτι, καθώς τον θέλουν στον νέο κύκλο και εάν ο ίδιος έχει υπογράψει ώστε να βρίσκεται σε κάποια άλλη εκπομπή, αυτό δεν θα είναι εφικτό. Μάλιστα, επειδή πρόκειται για μία μεγάλη παραγωγή φαίνεται πως θα προβάλλεται καθημερινά, για να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη τηλεθέαση και ανταπόκριση από το κοινό.

Ηλίας Μπόγδανος