Survivor 5: Την ''άδειασε'' όπως κανείς άλλος - Τα ''καρφιά'' του Κωνσταντάρα για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Και όμως το είπε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Την ''άδειασε'' όπως κανείς άλλος - Τα ''καρφιά'' του Κωνσταντάρα για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έκανε ένα πέρασμα από το survivor 5 και με βάση αυτό, που περιμέναμε εμείς αλλά και ο ίδιος έκατσε ένα σεβαστό διάστημα στο παιχνίδι. Όσο λοιπόν, παρέμεινε μέσα κατάφερε να ξεχωρίσει συμπεριφορές και αυτή, που δεν του έκανε και πολύ ήταν της Βρισηίδας Ανδριώτου.

Η παίκτρια έχει έναν αρκετά έντονο χαρακτήρα και μετά τα τελευταία της ξεσπάσματα είδαμε να την ''αδειάζει'' ΄ένα μεγάλο μέρος του κοινού και παράλληλα με αυτούς και ο Λάμπρος. Παρακολουθώντας το επεισόδιο της Πέμπτης 2/6 δεν άντεξε και έκανε ένα στόρυ στον προσωπικό του λογαριασμό στο intstagram, με το οποίο άφηνε να εννοηθούν πολλά για το πρόσωπο της.

Το ''άδειασμα'' του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τη Βρισηίδα Ανδριώτου στο Survivor 5

Βρισηίδα - Κωνσταντάρας

To περιστατικό στο οποίο αναφέρεται ο Λάμπρος

Στο σημερινό επεισόδιο 2/6 του Survivor 5 είδαμε τις δηλώσεις των παικτών από τις δύο ομάδες λίγο πριν πάνε στο στίβο μάχης και αγωνιστούν για το τελευταίο έπαθλο φαγητού της εβδομάδας. Τη Βρισηίδα Ανδριώτου είδαμε να κάνει το ξέσπασμα της μιας και θεωρεί πως η αντίπαλη ομάδα λειτουργεί ύπουλα προς πρόσωπο της.

Η αλήθεια είναι πως υπήρξε μια ένταση για τις συμπεριφορές της μιας και συχνά κλαίει και παραπονιέται για πολλά και διάφορα, με τους μπλε και κόκκινους να αντιδρούν αγανακτισμένοι. Εκείνη όμως δε μπορεί να καταλάβει αν και γιατί ενοχλεί αλλά αντίθετα θεωρεί πως σπιλώνουν το όνομά της.

«Ελπίζω αυτήν τη φορά ο κόκκινος πάγκος να είναι πιο ήρεμος με την πάρτη μου, διότι τελευταία ψάχνονται με το καθετί που θα πω. Προσπαθούν να με βγάλουν κακιά, να μου σπιλώσουν το όνομα γιατί ξεκινά το ατομικό και ξέρουν πως έχω μείνει τέσσερις φορές από το κοινό κι ότι είμαι μια παίκτρια που αγαπά το κοινό από ότι έχουν καταλάβει.

Ελπίζω σήμερα να είναι πιο ήρεμοι απέναντί μου γιατί χωρίς να κάνω τίποτα, μου επιτίθενται».