Survivor 5:«Θα πάρω μια βίλα στη Γλυφάδα...»- Ο Μαρτίκας ''κατακεραυνώνει'' Άρη

«Πατάνε επί πτωμάτων»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5:«Θα πάρω μια βίλα στη Γλυφάδα...»- Ο Μαρτίκας ''κατακεραυνώνει'' Άρη

Μετά την αποχώρηση της Στέλλας, το σημερινό επεισόδιο του Survivor 5 για άλλη μία φορά ξεκίνησε με τα ''καρφιά'' να δίνουν και να πέρνουν. Η Μαίη και ο Άρης «ρίχνουν» τα βέλη τους στο Σπύρο και ο Σπύρος στον Άρη.

Σε μια συζήτηση Σπύρου και Στάθη, ο πρώτος ανέφερε πως ο Άρης είπε πώς θα χρησιμοποιήσει το έπαθλο σίγουρος πως θα είναι ο τελικός νικητής. Δεν έλειψε βέβαια να σχολιάσει και την Ασημίνα.

«Με ενόχλησε Ασημίνα που είπες πως ο Σπύρος ''ψήλωσα'', έδειξα έπαρση. Που το είδες αυτό; Εσύ «ψηλή» μπήκες, βουνό σε λένε αλλά μάλλον πιο «ψηλή» θα φύγεις. Νόμιζα είχες βάλει μυαλό όταν έμεινες μόνη σου στην κόκκινη ομάδα αλλά τελικά πάλι γτα ίδια κάνεις»

«Έχω παρει τόσα.. Θα πάρω άλλα τόσα... Θα πάρω και το έπαθλο.. Θα πάρω μια βίλα στη Γλυφάδα να μένω... Δεν τα λέει πρώτη φορά αυτά ο Άρης. Ο Άρης ανακοίνωσε τι ζωή θα κάνει μετά το έπαθλο» είπε για τον Άρη.

Τα «καρφιά» του Μαρτίκα στην Ασημίνα και τον Άρη στο Survivor 5

«Ο Άρης και η Ασημίνα κάνουν τα πάντα για να φτάσουν στον τελικό, πατάνε επί πτωμάτων. Εμένα ο κόσμος με κρατά εννιά φορές. Γιατί να μη φτάσω και εγώ στον τελικό; Μήπως δε με θέλετε Άρη και Ασημίνα; Να το πούμε στον κόσμο να δούμε τι έχει να πει», συνέχισε ο Σπύρος.

Από την άλλη ο Άρης με τη Μαίη ρίχνουν και αυτοί τα «καρφιά» του

Μετά την αποχώρηση της Στέλλας, που έφυγε στο προηγούμενο συμβούλιο το νησιού του Survivor 5 και ο Σπύρος έμεινε και όλοι σιγά σιγά στρέφονται εναντίον του και ξεκινάνε τα «καρφιά», με πρώτη τη Μαίη και τον Άρη να τη σιγοντάρει.

«Ο Σπύρος πάλι με είπε αγενη, ασεβή, δε δίνω σημασία. Παρέμεινε για ένατη φορά. Εγώ το έλεγα με αυτή τη στρατηγική Μαρτίκα να βγουν όλες οι κοπέλες στον τάκο και από ότι φαίνεται πέτυχε. Ήταν σχέδιο του Σπύρου για να μείνει εκείνος. Θα μας διώξει όλους. Όπως είχε πει στο παρελθόν, οι κοπέλες δεν έχουν τόση πέραση στο κοινό όσο εκείνος. Και ας έλεγε μετά τα δικά του πως ήθελε να φύγει. Μετά την παραμονή του μας απείλησε πως αλλάζει στρατηγική, πως θα κοιτάει μόνο τον εαυτό του, ακόμα και να φτάσω στον τελικό. Δεν τον νοιάζουν ούτε τα νέα παιδιά ούτε τίποτα», σχολίασε η Μαίη.