Survivor 5: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Στέλλα Ανδρεάδου - Μαυρισμένη και αδυνατισμένη

Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Στέλλα Ανδρεάδου - Μαυρισμένη και αδυνατισμένη

Η Στέλλα Ανδρεάδου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε τελευταία από το Survivor 5 και έτσι το βράδυ της Κυριακής (5/6), έφτασε στην Ελλάδα, συνοδευόμενη από τους ανθρώπους της παραγωγής όπως συμβαίνει άλλωστε με κάθε παίκτη που επιστρέφει από τον Άγιο Δομίνικο.

Μπορεί να έμεινε μόνο λίγο καιρό στο ριάλιτι επιβίωσης ωστόσο η Στέλλα κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση με τη στάση της.

«Δεν ήταν σχέδιο Σπύρου, όλοι μαζί καθίσαμε και μιλήσαμε. Η Μαίη βέβαια δεν συμφώνησε. Η Μαίη φοβόταν τον τάκο. Γι΄ αυτό και ήθελε να δώσει εμένα οπότε με παραξένεψε που είπε ότι δεν περίμενε να την ψηφίσω. Δεν ήμασταν ποτέ φίλες, απλά συμβιώναμε στην καλύβα.

Δε περιμέναμε να μας στηρίξει ο Σπύρος σαν Μεσίας. Ο λόγος του ίσως ήταν ένα έξτρα βοήθημα να μείνω εγώ ή η Μαίη. Ο Σπύρος ξέρει να χειρίζεται το λόγο και έχει επιχειρήματα για κάθε τι που λέει. Γι' αυτό θεωρώ μένει στο παιχνίδι. Ίσως έχει κάνει και κάποια προεργασία με δικά του άτομα, που τον στηρίζουν», είχε πει μεταξύ άλλων στις πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρησή της.

Η άφιξη της Στέλλας στην Ελλάδα από το Survivor 5

Στέλλα Ανδρεάδου άφιξη Ελλάδα
Στέλλα Ανδρεάδου Survivor 5

Με τόσα χρήματα επέστρεψε η Στέλλα στην Ελλάδα - Τα λεφτά που συγκέντρωσε από τον Ατζούν

Ήταν 5/3 όταν η Στέλλα Ανδρεάδου μπήκε στο Survιvor 5. Μπορεί ο Ατζούν να προσπαθούσε να κρατήσει κρυφό το όνομα της, ωστόσο, είχε διαρρεύσει πολύ πριν την είσοδο της και όλοι μιλούσαν για μια πολύ δυνατή παίκτρια που θα "έσκιζε" μέσα στο παιχνίδι. Έτσι και έγινε, αφού ήταν μια από τις πιο δυνατές αθλητικά γυναίκες.

Ωστόσο, στο 2/6 επεισόδιο αποχώρησε... Συγκεκριμένα, έχοντας χάσει 2 ασυλίες οι Κόκκινοι ψήφισαν 3 συμπαίκτες τους προς αποχώρηση. Μαίη, Σπύρος βγήκαν από την κάλπη, ενώ η Στέλλα μετά από επιλογή του Γιώργου Ταλάντσεβ.

Η κόκκινη ομάδα είχε τσακωθεί πριν το συμβούλιο του νησιού, καθώς ορισμένοι δεν είχαν την ίδια άποψη για την στρατηγική που θα ακολουθούσαν στην ψηφοφορία. Η Μαίη ήταν εκείνη που έλεγε πως δεν πρέπει να ψηφίσουν την Στέλλα καθώς θα βγουν οι δυο γυναίκες τους στον τάκο και αν μια αποχωρήσει, τότε η άλλη θα παίζει μόνη της σε όλα τα run.

Το κακό λοιπόν τους βρήκε και η Στέλλα είδε τον δρόμο της επιστροφής με τους συμπαίκτες της να απογοητεύονται καθώς ήθελαν να φύγει ή η Μαίη ή ο Σπύρος...

Σύμφωνα με όσα είχαν διαρρεύσει, οι Μαχητές έπαιρναν κάθε εβδομάδα 1.000 ευρώ, ωστόσο, άγνωστο είναι όσο φτάνουν προς τον τελικό αν ο Ατζούν τους τα αύξησε λιγάκι.

Η Στέλλα λοιπόν, που μπήκε στο Survivor στις 5/3, μέχρι χθες 2/5 συγκέντρωσε περίπου 13.000 ευρώ. Να σημειώσουμε ωστόσο πως όπως προαναφέραμε μπορεί ο Τούρκος Παραγωγός να έχει κάνει μερικές αλλαγές στα ποσά των παικτών που του έδιναν... νούμερα τηλεθέασης.