Survivor 5: «Ο Άρης είχε έπαρση από την αρχή» - Τα καρφιά της Στέλλας για τον Σοϊλέδη

Δεν τα πήγαιναν καλά μεταξύ τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Ο Άρης είχε έπαρση από την αρχή» - Τα καρφιά της Στέλλας για τον Σοϊλέδη

Μόλις λίγες ώρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα η Στέλλα Ανδρεάδου (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) βρέθηκε στο πλατό του «Love It». Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ άσκησε και πολύ σκληρή κριτική προς τον Άρη Σοϊλέδη.

Τα αιχμηρά σχόλια της Στέλλας για τον Άρη Σοϊλέδη

«Δεν έχω τίποτα με τον Άρη, απλά έλεγα αυτά που έβλεπα μέσα στο Survivor και ο Άρης εναντιωνόταν γιατί δεν του άρεσαν. Έπαρση υπήρχε, ναι. Από την αρχή του παιχνιδιού ο Άρης μπήκε με έπαρση. «Δεν χάνω ποτέ», «έχω τριάντα χρόνια στο ποδόσφαιρο», «είμαι πρώτος στα στατιστικά». Έχει κάνει διάφορες τέτοιες δηλώσεις».

«Είναι ωραίο στο Survivor πως, όταν μιλάει ο Σπύρος Μαρτίκας, επικρατεί ησυχία. Κανείς δεν μιλάει από πάνω του. Όλοι καθόμαστε και ακούμε τι έχει να πει» πρόσθεσε η Στέλλα Ανδρεάδου.

Η αποκάλυψη της Στέλλας για τον Σπύρο Μαρτίκα

Η πρώην παίκτρια των Κόκκινων αναφέρθηκε και στην εμπειρία της με το ζευγάρι του παιχνιδιού τον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου, ενώ εξέφρασε και την γνώμη της και για τους δύο παίκτες.

«Ήταν σοκ για εμένα, γιατί ήθελα πάρα πολύ να συνεχίσω στο παιχνίδι και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Θεωρούσα ότι η αποχώρηση παιζόταν ανάμεσα σε εμένα και τη Μαίη. Θα ήθελα πολύ να φτάσω στον τελικό», παραδέχτηκε η Στέλλα Ανδρεάδου.

Αναφορικά με το φλερτ που υπήρξε ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου, σχολίασε: «Από τη μεριά του Σπύρου ήταν πολύ αληθινό, είχε “δαγκώσει τη λαμαρίνα”. Κοιτούσε τη Βρισηίδα και έλαμπε, έλιωνε, την κατέβαζε από τη βάρκα, να μη χτυπήσει, την φρόντιζε, ήταν too much. Ήταν υπερβολικά γρήγορο όλο αυτό. Η στάση του άλλαξε γιατί πληγώθηκε και απογοητεύτηκε».

«Με τον Σπύρο είχαμε καλές σχέσεις, τον εκτίμησα από την πρώτη στιγμή. Αρκετοί μου έλεγαν ότι είμαι αφελής, αλλά και να γυρνούσα τον χρόνο πίσω πάλι το ίδιο θα έκανα. Δεν μπορείς να αποχωρήσεις οικειοθελώς γιατί καλώς ή κακώς έχουμε υπογράψει ένα συμβόλαιο και δεν επιτρέπεται αυτό», ανέφερε.