Survivor 5: «Εσύ θα αποχωρήσεις» - Η απάντηση της Βρισηίδας στην αδιαφορία του Μαρτίκα

Μάλλον δεν τα βρήκαν τελικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Εσύ θα αποχωρήσεις» - Η απάντηση της Βρισηίδας στην αδιαφορία του Μαρτίκα

Το σημερινό (9/6) επεισόδιο του Survivor 5 ξεκίνησε με ουρλιαχτά, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν καλύτερη. Η Βρισηίδα ενημερώθηκε για τις δηλώσεις του Μαρτίκα, ο οποίος έλεγε επιδεικτικά πως δεν τον ενδιαφέρει εάν θα αποχωρήσει η πρώην σύντροφός του, και αυτό δεν είχε καλή κατάληξη.

Αυτά τα σχόλια δεν της άρεσαν καθόλου, ειδικά μετά από όσα πέρασαν μαζί και όσα έχουν αποκαλύψει ο ένας στον άλλο, με αποτέλεσμα το μοντέλο να το δει εγωιστικά το ζήτημα και να λέει πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει εκείνη, αλλά ο Σπύρος. Τι θα συμβεί πραγματικά;

Η απάντηση της Βρισηίδας στην αδιαφορία του Μαρτίκα στο Survivor 5

«Του αφήνω χώρο να με ξαναδιεκδικήσει»

Μετά την λήξη του χθεσινού (8/6) αγώνα του Survivor 5, οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού και ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, βρήκε την ευκαιρία να "πειράξει" την Βρισηίδα για το ειδύλλιό της με τον Σπύρο Μαρτίκα, καθώς λίγες στιγμές πριν συζητούσαν μεταξύ τους και φαίνεται πως η φλόγα ξαναφούντωσε.

Το μοντέλο γελώντας άφησε υπονοούμενα για την πιθανή επανασύνδεσή τους, διότι ανέφερε πως πλέον είναι σε καλύτερη κατάσταση η διαμάχη που υπήρχε ανάμεσά τους και εξήγησε πως του αφήνει χώρο να την ξαναδιεκδικήσει, εάν, φυσικά, το θέλει και εκείνος.