«Μου είχαν βγάλει ότι είχα σχέση με τον...» - Στο εξομολογητήριο του Γεωργαντά η Σοφιάνα Αβραμάκη

Δεν εννοεί με τον Άρη Σοϊλέδη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μου είχαν βγάλει ότι είχα σχέση με τον...» - Στο εξομολογητήριο του Γεωργαντά η Σοφιάνα Αβραμάκη

Το βράδυ της Παρασκευής 10/6 η Σοφιάνα Αβραμάκη βρέθηκε καλεσμένη στο After Dark και τον Θέμη Γεωργαντά, ενώ μάλιστα δεν δίστασε να μιλήσει για την «φιλία» της με την Ασημίνα αλλά και να περάσει και από το εξομολογητήριο και να αποκαλύψει όλα όσα συνέβησαν στον Άγιο Δομίνικο.

Η εξομολόγηση της Σοφιάνα Αβραμάκη για την συμμετοχή της στο Survivor

Μάλιστα η ίδια ανέφερε ότι ήταν φαν του ριάλιτι και πως ήθελε πολύ να συμμετέχει και η ίδια. Ωστόσο αν και περίμενε πως η πείνα και η βρώμα θα ήταν αναπόφευκτα, δεν είχε στο νου της τις υπόλοιπες δυσκολίες με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη.

«Δεν ήταν ό,τι καλύτερο. Δεν είχα καταλάβει την έκταση που είχε πάρει. Μίλησα με την οικογένειά μου και τους παππούδες μου και μου είπαν ότι είχε σφιχτεί το στομάχι τους γιατί είναι σοβαρό και, ιδίως όταν είσαι μία ελεύθερη κοπέλα και ακούγονται αυτά τα πράγματα. Μου κόλλησε η ρετσινιά της αντροχωρίστρας. Μου είχαν βγάλει ότι είχα σχέση και με τον Γιάννη Τσολάκη».

Τα σημάδια της Σοφιάνας από την παραμονή της στο παιχνίδι

Η Σοφιάνα Αβραμάκη βρέθηκε καλεσμένη στο πάνελ του Happy Day τη Δευτέρα 16/5 και μεταξύ των αποκαλύψεων που έκανε για την αποχώρηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου από το Survivor 5, στη συνέχεια έδειξε στην κάμερα τα σημάδια που έχει στα πόδια της από την παραμονή της στο νησί.

Η πρώην παίκτρια για όσο καιρό αγωνίστηκε στο reality επιβίωσης απέδειξε πόσο μαχητική ήταν αλλά και πως θα έκανε τα πάντα για να προσφέρει μια νίκη στην ομάδα της. Μπορεί να την ενδιέφερε η εξωτερική της εμφάνιση καθώς πάντα είχε κάποιο χτένισμα ή κάποιο χειροποίητο κόσμημα σε καμία περίπτωση όμως δεν έκανε πίσω για να μην τραυματιστεί και ''χαλάσει'' κάτι πάνω της. Απόδειξη σε όλο αυτό αποτελεί η εικόνα των ποδιών της, τα οποία είναι γεμάτα σημάδια και ούλες, όπως είδαμε στην εκπομπή.

«Είμαι σε καλό στάδιο, έχω εγκλιματιστεί. Με τον ύπνο έχω ένα θεματάκι, δε μπορώ με τίποτα να συντονίσω τις ώρες που πρέπει να κοιμάμαι στην Ελλάδα. Από τότε που γύρισα στο κρεβάτι μου, μου έχουν βγει όλοι οι σωματικοί πόνοι, στο σανίδι ήταν όλα τέλεια. Στο σώμα κάνει όντως καλό το σανίδι. Έχω πολλά σημάδια από το Survivor, από τα παιχνίδια. Στα πόδια και στα χέρια».