Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Survivor 5 spoiler 14/6: Βγαίνει στον τάκο με τον Μαρτίκα! Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Survivor 5 spoiler 14/6: Βγαίνει στον τάκο με τον Μαρτίκα! Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση
Reality 14.06.2022 20:10
Από Ελένη Ζουγανέλη

Τρίτη 14/6 απόψε και θα παρακολουθήσουμε το τρίτο επεισόδιο Survivor 5 της εβδομάδας. Οι παίκτες θα αγωνιστούν για την δεύτερη ατομική ασυλία, με τον Άρη Σοϊλέδη να έχει κερδίσει ήδη την πρώτη γλιτώνοντας έτσι να δει το όνομα του από την κάλπη.

Ωστόσο, σήμερα όλοι οι παίκτες εκτός του Σπύρου Μαρτίκα που είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, θα αγωνιστούν ξανά για την δεύτερη και ένας ακόμη παίκτης θα βρεθεί στον τάκο και θα έρθει αντιμέτωπος με τον φαρμακοποιό που όπως έχει αποδείξει είναι πολύ δυνατός στο κοινό.

Αυτός ο παίκτης βγαίνει στον τάκο μαζί με τον Μαρτίκα στο Survivor 5

Εκτός του Μαρτίκα που είναι τελευταίος στην κατάταξη δυναμικότητας των παικτών, είναι όλοι δυνατοί. Η ψηφοφορία πλέον πάει βάση τη αγωνιστικότητας και έτσι σύμφωνα με πληροφορίες μας, στον τάκο θα βγει η Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία είναι προτελευταία στην κατάταξη.

Το βιογραφικό της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Η Ασημίνα είναι γεννημένη το 1999. Γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι ποδοσφαιρίστρια της Α’ Εθνικής, άλλα και πρωταθλήτρια στίβου στα 200 μέτρα.

Πήγε στο Survivor γιατί της αρέσει να φτάνει τον εαυτό της στα όρια του. Είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική. Υποφέρει όταν χάνει και παρά το νεαρό της ηλικίας της πιστεύει πως θα βοηθήσει πολύ την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Αποκαλεί τον εαυτό της «Bob ο Μάστορας» γιατί πιάνουν τα χέρια της και θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα της στο χτίσιμο της καλύβας!

Survivor 5 spoiler 14/6 Ασημίνα Χατζηανδρέου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: Το ειδύλλιο συνεχίζεται και εξ αποστάσεως - Η πρώτη ανάρτηση της Βρισηίδας για τον Μαρτίκα

Survivor 5: Ασύλληπτο ''άδειασμα'' από την Αντωνά για τον Σοϊλέδη - «Είναι σαν παιδάκια στο...»

Share