Survivor 5: Ο Μαρτίκας με το έπαθλο θέλει να βοηθήσει και ο Σοϊλέδης σπίτι στη Γλυφάδα - Οι απίστευτες αποκαλύψεις

Ο προφεσόρ Μαρτίκας είπε πάλι τα δικά του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: Ο Μαρτίκας με το έπαθλο θέλει να βοηθήσει και ο Σοϊλέδης σπίτι στη Γλυφάδα - Οι απίστευτες αποκαλύψεις

Ξεκίνησε το επεισόδιο της Κυριακής 19/6 στο Survivor, με όχι και πολλά χαμόγελα, μιας και σε αρκετούς στοίχησε πολύ όπως φάνηκε και μέσα από δηλώσεις τους, η αποχώρηση του Τάλα από το παιχνίδι. Οι πρώτες λοιπόν δηλώσεις του επεισοδίου μετά από το γεγονός ήταν μεταξύ άλλων του Σπύρου Μαρτίκα , ο οποίος για 11η φορά έμεινε παρότι ήταν προτεινόμενος, και έκανε όπως πάντα...αποκαλύψεις!

Έδωσε στεγνά τον Άρη ο Μαρτίκας

Ο παίκτης αναφέρθηκε στην παραμονή του, παρομοιάζοντας τον εαυτό του με τον Ντάφυ, σχετικά με το ρεκόρ του με τις υποψηφιότητες, και έπειτα ανέφερε πως αν ο κόσμος τον στηρίξει, δεν θέλει να πάρει ο ίδιος το έπαθλο αλλά να το δώσει για να βοηθήσει όσους το έχουν ανάγκη, σε αντίθεση με τον Άρη που αν κερδίσει θέλει να πάρει σπίτι ή να νοικιάσει στην Γλυφάδα!

Κινδυνεύει με αποβολή ο Σπύρος Μαρτίκας λίγο πριν το τέλος του ριάλιτι

Πολλοί το έχουμε σκεφτεί από την πρώτη ψηφοφορία που ο Σπύρος Μαρτίκας είχε βγει υποψήφιος. Τότε που είχε ζητήσει να τον ψηφίσουν για υποψήφιο γιατί ήταν σίγουρος πως θα παραμείνει στο παιχνίδι.

Τι ακριβώς; Πως για να είναι τόσο σίγουρος πως θα παραμείνει ότι έχει...αφήσει δικούς του ανθρώπους έξω να τον ψηφίζουν! Δηλαδή ότι είχε συγκεντρώσει ένα σημαντικό ποσό, το οποίο μοίρασε σε δικά του άτομα ώστε να τον ψηφίζουν μαζικά κάθε φορά που βγαίνει υποψήφιος για να καταφέρει να φτάσει μακριά. Άλλωστε καλός αγωνιστικά δεν είναι και το γνώριζε, οπότε έπρεπε να επενδύσει αλλού...

Πλέον ο Σπύρος Μαρτίκας μετράει 11 παραμονές στο Survivor 5. 11 φορές ήταν υποψήφιος, 11 φορές κατάφερε να παραμείνει. Και το γεγονός πως στις ψηφοφορίες δεν βγαίνει πρώτος αλλά οριακά παραμένει κάνει αρκετούς μέσα στην παραγωγή να σκέφτονται πως... διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr