Survivor Highlights 22/6: Ένταση, ''πηγαδάκια'' και πολλαπλοί υποψήφιοι, μια ανάσα πριν το τέλος

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Survivor Highlights 22/6: Ένταση, ''πηγαδάκια'' και πολλαπλοί υποψήφιοι, μια ανάσα πριν το τέλος

Έχουμε φτάσει μια ανάσα πριν το μεγάλο τελικό του Survivor και όπως είδαμε και στο χθεσινό επεισόδιο 22/6 της Τετάρτης, τα νεύρα, το πάθος για τη νίκη αλλά και η κούραση είναι πιο έντονα από ποτέ στον Άγιο Δομίνικο. Το παιχνίδι πλέον έχει γίνει ατομικό και έτσι πλέον δημιουργούνται περισσότερες εντάσεις αφού ο καθένας παίζει για τον εαυτό του, ενώ δε λείπουν και οι προσωρινές συμμαχίες που φυσικά όσο φτάνουμε προς τη μεγάλη μέρα θα καταρρεύσουν σα πύργος με τραπουλόχαρτα. Οι προβλέψεις πάντως για τον νικητή δίνουν και παίρνουν, με τον Τάλα να κάνει τη δική του εκτίμηση, στην εκπομπή που βρέθηκε μετά την αποχώρησή του.

Τι είδαμε χθες Τετάρτη 22/6 στο Survivor

«Δεν είχαμε ούτε μπάνιο...» - Η εξομολόγηση του Νίκου Γιάννη για τα παιδικά του χρόνια

Για ακόμα ένα επεισόδιο στο Survivor 5 οι παίκτες είχαν αγωνία για το ποιος θα βγει στον τάκο και ποιος θα ψηφιστεί από το κοινό για να παραμείνει στο παιχνίδι, καθώς χθες αγωνίστηκαν για την ατομική ασυλία που θα τους οδηγήσει πιο κοντά στον τελικό

Ωστόσο στο μυαλό του Νίκου Γιάννη δεν ήταν αυτά αλλά οι δυσκολίες που βίωσε στην οικογένεια του και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η μητέρα του και τον έκανε να ξενυχτάει στο νοσοκομείο.

«Κόντεψα να χάσω την μάνα μου όταν μπήκε στο νοσοκομείο από μία ασθένεια χειρότερη και από τον καρκίνο. Όταν μεγάλωσα εγώ, δεν είχαμε ούτε μπάνιο μέσα στο σπίτι και κάναμε μπάνιο με την κατσαρόλα», εξομολογήθηκε ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης.

Χωρίστηκαν στα δύο οι παίκτες - Παίζουν με στρατηγική λίγο πριν το τελικό

«Παίζουν το παιχνίδι πολύ στρατηγικά. Αυτό το παιχνίδι είναι βρώμικο. Έχουμε κι εμείς τρεις ψήφους και μπορεί να βγουν 2 υποψήφιοι από εκείνους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άρης Σοϊλέδης, που δεν κινδυνεύει διότι έχει κερδίσει την ατομική ασυλία. «Δεν μας αφήνουν επιλογή, παρά να παίξουμε στρατηγικά», δήλωσε στον Γιώργο Λιανό.

Την ίδια στιγμή ι υπόλοιποι παίκτες συζητούσαν χαμηλόφωνα για τη Μαίη. «Η Ασημίνα έχει λυσσάξει να βγω στον τάκο μαζί της για να με διώξει γιατί είναι σαφώς ανώτερη από μένα» είπε με ειρωνεία η Σταυρούλα. «Έχει μείνει ατάκα ότι θέλω να πάω στο Γαλάτσι από την πίσω πόρτα».

Μάλιστα η Σταυρούλα είπε στην ομάδα της να την ψηφίσουν για να μην βγουν δύο άτομα από αυτούς για αποχώρηση αν χάσει την ασυλία.

«Εγώ δεν πρόκειται να ακολουθήσω αυτό που λέει η Σταυρούλα» της είπε ο Νικογιάννης.

Αυτός ο παίκτης κέρδισε την ατομική ασυλία

Για την τρίτη ατομική ασυλία αγωνίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης 22/6 ο παίκτες καθώς όλοι θέλουν να παραμείνουν στο παιχνίδι. Πολύ κοντά στην Ασυλία ήταν ο Νίκος Γιάννης και ο Στάθης Σχίζας, όμως όπως είχε αποκαλύψει ήδη το Youweekly.gr, εκείνος που κατάφερε να πάρει την ασυλία είναι ο Νίκος Γιάννης.

Οι παίκτες έτρεξαν έναν έντονο αγώνα ασυλίας καθώς έφτασαν στο 1-1 πριν καταφέρει ο χορευτής να κερδίσει το κολιέ ασυλίας λίγο πριν το συμβούλιο.

«Επιτέλους μια φορά», αναφώνησε ο νικητής και έτρεξε να πιει όσο περισσότερο νερό μπορούσε.

Κόντρα Ασημίνας – Σταυρούλας – «Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται»

Μόνο μαλλί με μαλλί που δεν πιάστηκαν Σταυρούλα και Ασημίνα μετά το τέλος του αγωνίσματος της ατομικής ασυλίας, αφού η Σταυρούλα αναφέρθηκε στην προσωπική ζωή της δεύτερης προκαλώντας την αντίδρασή της.

Έτσι τα δυο κορίτσια με τον καυγά τους έκλεψαν τη δόξα του Νίκου Γιάννη που ήταν ο νικητής του αγωνίσματος αφού μονοπώλησαν το ενδιαφέρον με τον καυγά τους.

«Κάποιοι με έχουν άχτι οπότε τα περιμένω όλα» είπε για τη βραδινή ψηφοφορία.

«Όταν λέει ότι την έχουν άχτι και δεν έχει βγει στον τάκο δεν μπορεί να μιλάει» της απάντησε η Ασημίνα.

«Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Όταν μου λένε για πίσω πόρτες και Γαλάτσι…» της απάντησε η Σταυρούλα.

«Δεν καταλαβαίνω. Έχω ακούσει από τη Σταυρούλα ότι μένω στο παιχνίδι εξαιτίας του συντρόφου μου. Θεωρώ απαράδεκτο να πιάνουμε στο στόμα μας εξωτερικούς παράγοντες. Δεν θέλω ξανά κανείς να ασχοληθεί με την προσωπική μου ζωή» ήταν η απάντηση της Ασημίνας.

Ο Λιανός ανακοίνωσε τους υποψήφιους προς αποχώρηση

Το βράδυ της Τετάρτης 22/6 οι παίκτες του Survivor κλήθηκαν να ψηφίσουν τον τρίτο παίκτης υποψήφιο προς αποχώρηση. Τελικά επιβεβαιώθηκαν τα spoilers του Youweekly.gr και για ακόμα μια φορά βρέθηκαν 4 στον τάκο, καθώς ψηφίστηκαν ισόπαλα ο Σπύρος Μαρτίκας και η Σταυρούλα.

Βέβαια όλες αυτές οι ψήφοι δεν άρεσαν στους παίκτες που δεν σταμάτησαν να μιλούν για την στρατηγική και οτ πως θα καταφέρουν να φτάσουν προς το τέλος, ειδικά αφού έχουν ήδη βρεθεί πολύ κοντά στο μεγάλο τελικό.

Αυτός που έμεινε περισσότερο άναυδος από όλους ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος για πρώτη φορά δεν είχε λόγια να περιγράψει αυτά που νιώθει.