Survivor 5: "Γιατί είμαστε πλούσιοι..." - Η ανάρτηση «καρφί» του Δάντη για όσα ακούγονται για την Ασημίνα

Δεν σταματά να "ρίχνει" τα βέλη του ο τραγουδιστής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5:

Λεπτό δεν έχει σταματήσει να δείχνει την υποστήριξή του στην Ασημίνα ο Χρήστος Δάντης, με την ίδια να πλησιάζει σιγά σιγά στον μεγάλο τελικό του Survivor 5. Ο τραγουδιστής είναι σε σχέση τα τελευταία 3 χρόνια με την ποδοσφαιρίστρια και παρά την μεγάλη διαφορά ηλικίας τους (δείτε εδώ πόσα χρόνια τους χωρίζουν), φαίνονται πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Ο ίδιος δεν χάνει επεισόδιο για επεισόδιο και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται τις απόψεις του με τους διαδικτυακούς τους φίλους σχετικά με τους παίκτες και τις εξελίξεις.

Η ανάρτηση «καρφί» του Χρήστου Δάντη για όσα ακούγονται για την Ασημίνα

Αυτή τη φορά ο ίδιος, με αφορμή όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό πως η Ασημίνα μένει στο παιχνίδι καθαρά και μόνο επειδή την στηρίζει ο Χρήστος Δάντης, έκανε repost στο instagram μια εικόνα που δείχνει τις ψήφους από μια φαν της Ασημίνας, το οποίο έγραψε με κεφαλαία γράμματα: «Έτσι επειδή είμαστε πλούσιοι».

Η ανάρτηση «καρφί» του Χρήστου Δάντη για όσα ακούγονται για την Ασημίνα

Τι είχε πει η Στέλλα για τον τσακωμό Σταυρούλας - Ασημίνας λόγω του Δάντη

Η Στέλλα Ανδρεάδου βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, LoveIt, το μεσημέρι της Τετάρτης 22/6, προκειμένου να σχολιάσει την ανταλλαγή ''πυρών'', όπως χαρακτηρίστηκε, μεταξύ Ασημίνας και Σταυρούλας, με αναφορά στο όνομα του Χρήστου Δάντη.

«Καλό είναι να μην αναφέρονται άνθρωποι εκτός παιχνιδιού. Δεν είναι σωστό και δεν είναι δίκαιο να χρησιμοποιούνται άτομα, που δε βρίσκονται στο παιχνίδι», ανέφερε αρχικά για τον Χρήστο Δάντη.

Συνέχισε: «Είναι δικαίωμα του καθενός και θεμιτό, φυσικά, να στηρίζεται από τα αγαπημένα του πρόσωπα, συντρόφους, φίλους...Αν ήμουν στη θέση της Ασημίνας θα με ενοχλούσε πολύ αυτό που είπε η Σταυρούλα για το Χρήστο Δάντη, ότι χάρη σε αυτόν θα φτάσει τελικό.

Με αυτόν τον τρόπο, μειώνει τόσο την δική της ικανότητα και αξία αλλά και της Ασημίνας, η οποία αγωνιστικά έχει αποδειχθεί πόσο καλή είναι».