Survivor 5: «Όταν έγινε το λάθος από πλευράς μας...» - Ο Ταλάντσεβ εξομολογείται για το παράπτωμα που συνέβη στο παιχνίδι

Οι άκρως αποκαλυπτικές δηλώσεις του πρώην παίκτη

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: «Όταν έγινε το λάθος από πλευράς μας...» - Ο Ταλάντσεβ εξομολογείται για το παράπτωμα που συνέβη στο παιχνίδι

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Ταλάντσεβ την Κυριακή 26/6, μετά την επιστροφή του από το Survivor και μίλησε μεταξύ άλλων για το παράπτωμα που διέπραξε με τον Άρη Σοϊλέδη και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Ταλάντσεβ για το Survivor

«Όταν είσαι μέσα στο παιχνίδι, νιώθεις ότι σε έχει ξεχάσει όλος ο κόσμος. Ότι σε έχουν ξεχάσει οι γονείς σου, οι φίλοι σου, γενικά είσαι σε μια φάση ευαίσθητη ψυχολογικά. Όταν ξέρεις ισπανικά και μπορείς να εκμεταλλευτείς τη γλώσσα για να πεις “βρήκα τώρα την ευκαιρία να στείλω ένα μήνυμα”.

Μη νομίζετε ότι πήραμε τηλέφωνα. Ήταν ένας ντόπιος, τον πλησιάσαμε, του είπαμε αν μπορούμε να στείλουμε. Αυτό που έκανα είναι να στείλω ένα ηχητικό μήνυμα “σ’ αγαπώ πολύ, μου λείπεις, είμαι καλά, ελπίζω να με σκέφτεστε”. Δεν μιλάγαμε στο τηλέφωνο», είπε αρχικά και απάντησε στο αν ο Άρης έβλεπε τις δηλώσεις των συμπαικτών του:

«Αυτό το κομμάτι με τον Άρη δεν το έχω συζητήσει. Εγώ μιλάω για τον εαυτό μου, όχι για άλλον. Εγώ ξέρω ότι με τον Άρη κάναμε ακριβώς το ίδιο παράπτωμα. Αυτό με τα βίντεο το ισχυριζόντουσαν κάποιοι παίκτες. Εγώ δεν το είχα δει, δεν ξέρω αν είχε γίνει κάποιο άλλο σκηνικό. Όταν έγινε το λάθος από πλευράς μας, ήταν αυτό και τελείωσε εκεί. Οι άλλοι μπορεί να υπέθεταν πράγματα».

Η πρώτη ανάρτηση του Ταλάντσεβ μετά την αποχώρηαή του

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ είναι ένα από τα παιδιά, που αγωνίστηκαν στο φετινό Survivor 5 με σοβαρές φιλοδοξίες να πάει στον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού. Ο παίκτης μπορεί να έφτασε στην πηγή και να μην ήπιε νερό, αφού αποχώρησε σε πολύ κομβικό σημείο, όμως επέστρεψε με το χαμόγελο στα χείλη.

Παίρνοντας λίγο χρόνο να δει μετά από τόσους μήνες την οικογένεια του και τους φίλους του, δεν άργησε καθόλου να κάνει την πρώτη του ανάρτηση στα social media. Ποστάροντας λοιπόν, μια δική του φωτογραφία από τους στίβους μάχης, που έτρεξε στο Δομίνικο ευχαρίστησε το κοινό για την αγάπη του και στο τέλος του μηνύματος του, άφηνε αιχμές πως ίσως τον ξαναδούμε στο παιχνίδι.

«Ένα πανέμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Ένα τεράστιο σχολείο ζωής, ένα παιχνίδι στο οποίο τα συναισθήματα από το 0 πάνε στο 100 και από το 100 στο 0, κρύο, βροχές, πίνα, κούραση, λάσπες, βρώμα, κακουχίες, αϋπνίες, πόνος, νεύρα, άγχος, τρέλα.

Όλα αυτά όμως όταν τα ξεπεράσεις σε κάνουν πιο δυνατό και σε κάνουν να εκτιμάς την ζωή περισσότερο. Θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με στηρίξατε όλων αυτόν τον καιρό, που με αγαπήσατε και ήσασταν δίπλα μου σε αυτό το δύσκολο ταξίδι παρόλο που ήμουν τόσο μακριά. Μακάρι να μπορούσα να γνωρίσω τον καθένα από εσάς ξεχωριστά και να σας ευχαριστήσω.

Ο θεός μαζί σας. Και ποτέ δεν ξέρεις ίσως το ξανακάνουμε…All My Love to you».

Ταλάντσεβ - Επιστροφή