«Ζυγίστηκα και έχω χάσει...» - Η αποκάλυψη της Μυριέλλας Κουρεντή για τα κιλά της μετά το Survivor 5

Το βίντεο που δημοσίευσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ζυγίστηκα και έχω χάσει...» - Η αποκάλυψη της Μυριέλλας Κουρεντή για τα κιλά της μετά το Survivor 5

Μέσα από το φετινό Survivor γνωρίσαμε καλύτερα την ηθοποιό Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα αποφάσισε να μείνει μακριά για λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας, μιας και είχε να ξεπεράσει μερικά ορμονικά προβλήματα που είχαν εμφανιστεί.

Σήμερα 28/6 ωστόσο, η Μυριέλλα Κουρεντή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο προκειμένου να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, την προσπάθειά της για να χάσει τα κιλά που πήρε μετά την επιστροφή της.

Η αποκάλυψη της Μυριέλλας για τα κιλά

«Έχω να πω ότι σήμερα μετά από πάρα πολύ κόπο και πολλή γυμναστική ζυγίστηκα και έχω χάσει 3 κιλά και προχωράμε. Ό,τι και να έγινε στο Survivor, έχουμε θέληση, πυγμή και τα ξεπεράσουμε όλα», είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο.

«Έγραφαν ότι είμαι έγκυος...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ποιος Είναι Πρωινιάτικα έκανε το πρωί της Δευτέρας (2/5) η Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία μεταξύ άλλων εξέφρασε την οργή της για όλα τα δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει γύρω από το όνομά της όσο καιρό βρισκόταν στο Survivor 5, ενώ σε δηλώσεις της στο Love it ξεκαθάρισε τι είχε συμβεί ανάμεσα σε εκείνη και τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Αισθάνθηκα αδικημένη μέσα στο παιχνίδι γιατί δεν προκάλεσα κακό σε κάποιον και χρησιμοποιήθηκα. Πολλοί βγήκαν και μίλησαν για να με προστατεύσουν γιατί αντιλαμβάνονταν ότι δεν μπορούσε να βγει ο χαρακτήρας μου μέσα σε τρεισήμισι ώρες επεισοδίου.

Ακούστηκαν πολλά πράγματα που δεν ίσχυαν, όπως ότι είχα σχέση έξω και την κεράτωνα. Ότι είμαι έγκυος και περνάω καυτές νύχτες με τον Κατσαούνη. Το μόνο που είχε συμβεί ήταν ένα φιλί. Ήταν απαράδεκτο», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.