Survivor 5 trailer 3/7: Βαρύ το κλίμα στο συμβούλιο του νησιού - Η ανακοίνωση του Λιανού

Δύσκολα πολύ τα πράγματα...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 trailer 3/7: Βαρύ το κλίμα στο συμβούλιο του νησιού  - Η ανακοίνωση του Λιανού

Σήμερα Κυριακή 3/7 θα παρακολουθήσουμε το τελευταίο αγώνισμα για έπαθλο, αλλά και την τελευταία αποχώρηση πριν από τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor 5. Μπορεί οι 5 παίκτες να τα δώσουν όλα για όλα στον στίβο μάχης, ωστόσο, στη συνέχεια στο συμβούλιο του νησιού ή ο Στάθης Σχίζας ή η Σταυρούλα Χρυσαειδή που είναι υποψήφιοι, θα αποχωρήσει - δείτε εδώ ποιος φεύγει.

Για το σημερινό επεισόδιο, ο ΣΚΑΙ έβγαλε δυο trailer. Το ένα είναι αποκλειστικά για το τελευταίο αγώνισμα επάθλου, αλλά και το τι θα δούμε στον στίβο μάχης.

Στο δεύτερο, παρακολουθούμε τους παίκτες στην παραλία, λίγο πριν αναχωρήσουν για το συμβούλιο του νησιού, όπου ο Γιώργος Λιανος θα ανακοινώσει τον παίκτη που το κοινό επέλεξε να διώξει από το παιχνίδι και να μην φτάσει μέχρι το τέλος.

Το κλίμα στον Άγιο Δομίνικο για τους δυο υποψήφιους είναι πολύ βαρύ, καθώς είναι φίλοι και δεν ήθελαν με τίποτα εξαρχής να βγουν στον τάκο. «Θα είναι πολύ δύσκολο η αλήθεια είναι το συμβούλιο της αποχώρησης», ακούγεται να λέει η Σταυρούλα στην καλύβα. «Έχω φτάσει στην πηγή κρατάω το νερό στα χέρια μου και δεν ξέρω αν θα πιώ η όχι», λέει από την άλλη ο Στάθης.

Ο παίκτης που θα αποχωρήσει ωστόσο, θα καθορίσει την τελική 4άδα που θα έρθει στην Ελλάδα για τον ημιτελικό και τον τελικό.

Το trailer 3/7 του Survivor 5