Survivor 5: «Τον αγαπώ πάρα πολύ είναι πραγματικά σαν...» - Σταυρούλα και Στάθης αλληλοστηρίζονται μέχρι το τέλος

Σε περίπτωση που εκείνη αποχωρίσει απόψε θα τον στηρίξει!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Τον αγαπώ πάρα πολύ είναι πραγματικά σαν...» - Σταυρούλα και Στάθης αλληλοστηρίζονται μέχρι το τέλος

Μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό, με συγκινήσεις ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο του Survivor, την Κυριακή 3/7 μιας και οι παίκτες θα κληθούν να αποχωριστούν κάποιον απόψε, και το κλίμα για τον Στάθη και τη Σταυρούλα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο διότι είναι σαν αδέρφια και δεν θέλουν να αποχωριστεί ο ένας τον άλλον!

Οι δηλώσεις της Σταυρούλας για τον Στάθη

Η παίκτρια, εμφανώς συγκινημένη, ανέφερε πως σε περίπτωση που εκείνη αποχωρίσει από το σημερινό επεισόδιο, φυσικά το άτομο που θα στηρίξει με όλη της την καρδιά θα είναι ο Στάθης, τον οποίο παρομοίασε με τον μεγάλο της αδερφό, μιας και όπως δείχνει είναι το στήριγμά της μέσα στο παιχνίδι.

«Με θλίβει πάρα πολύ ότι εγώ ή ο Στάθης θα πρέπει να αποχωρήσουμε τώρα που είμαστε ένα βήμα πριν το τέλος. Έχουμε φτάσει στην πηγή και ένας από τους δυο δεν θα πιει νερό. Είναι γλυκόξινη αυτή η αίσθηση. Αν αποχωρήσει ο Στάθης θα νιώσω πραγματικά πολύ μόνη μου γιατί καλώς ή κακώς δεν κάνω παρέα με τους υπόλοιπους και δεν θέλω να κάνω».

Η παραγωγή απέβαλε από το παιχνίδι την Σταυρούλα Χρυσαειδή;

Το Survivor 5 φτάνει στο μεγάλο του φινάλε και έχουν μείνει μονάχα τέσσερις ημέρες, για να μάθουμε ποιος είναι ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης, που θα σηκώσει την κούπα και θα καρπωθεί τα 100.000 ευρώ έναντι των τριών άλλων παικτών, που θα βρεθούν στην κορυφαία φετινή τετράδα.

Τη στιγμή που μιλάμε, τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και οι παίκτες, μαζί με την παραγωγή, ετοιμάζουν σιγά σιγά τα πράγματά τους, ώστε να πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα και να βρεθούν ενώπιον του κοινού σε ζωντανή παρουσία στο Άλσος Βεΐκου, κρινόμενοι φυσικά και από όσους θα βλέπουν από τους δέκτες τους για όσα έκαναν φέτος.

Ένας, όμως, από τους πέντε εναπομείναντες παίκτες θα φύγει από το παιχνίδι του ΣΚΑΪ. Διαβάστε το λόγο που η παραγωγή απέβαλε την Σταυρούλα από το παιχνίδι στο Athensmagazine.gr