Survivor 5: «Ποιος θα έβγαινε για να μπεις εσύ και ο Στάθης;» - Απασφάλισε ο Άρης Σοϊλέδης με την Σταυρούλα

Λίγο πριν την αποχώρηση...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Ποιος θα έβγαινε για να μπεις εσύ και ο Στάθης;» - Απασφάλισε ο Άρης Σοϊλέδης με την Σταυρούλα

Μετά το έπαθλο και την νίκη του Άρη Σοϊλέδη, στο τελευταίο έπαθλο του Survivor 5 πριν τον μεγάλο τελικό, οι παίκτες γύρισαν στην παραλία και μοιράστηκαν τις σκέψεις τους μεταξύ τους, μιας και η αγωνία τους ήταν τεράστια μέχρι την στιγμή που θα πήγαιναν στο συμβούλιο προκειμένου να μάθουν ποιος αποχωρεί.

Τότε η Σταυρούλα, η οποία είχε ήδη εκφράσει την στεναχώρια της για τον Στάθη και για την παραμονή τους στο παιχνίδι, έκανε κάποια σχόλια που φάνηκε να ενόχλησαν τον Άρη Σοϊλέδη.

Οι δηλώσεις της Σταυρούλας που δεν άρεσαν στον Άρη

Η παίκτρια δήλωσε πως θεωρεί πως τόσο εκείνη όσο και ο Στάθης, άξιζαν να είναι στο παιχνίδι και όχι να παίζεται η παραμονή τους, αλλά έπρεπε να έχουν μία θέση στην τετράδα, και ο Άρης που δεν ήθελε να το κάνει θέμα λόγο ημέρας, μιας και το κλίμα ήταν πολύ περίεργο, απόρησε λέγοντας πως δεν καταλαβαίνει πως το λέει αυτό εφόσον το κοινό αποφάσισε πως εκείνοι θα μείνουν και αναρωτήθηκε αν θεωρεί πως εκείνη και ο Στάθης αξίζουν περισσότερο από τους υπόλοιπους.

«Έρχομαι να κοντραροχτυπηθώ με...»

Ο Στάθης Σχίζας και Σταυρούλα Χρυσαειδή δεν έκρυψαν την αγωνία τους για το ποιος θα αποχωρήσει μιας και οι δυο τους είναι κυριολεκτικά σαν αδέρφια στο παιχνίδι, και είμαστε πεπεισμένοι πως μια γερή φιλία θα χτιστεί και εκτός Άγιου Δομίνικου...

«Ένα κακό που μου συμβαίνει είναι ότι βρίσκομαι στον τάκο με την μοναδική φίλη που μου έχει απομείνει μέσα στο παιχνίδι, αφού όλοι οι άλλοι έχουν αποχωρήσει. Στο τέλος έρχομαι να κοντραροχτυπηθώ με τη φίλη μου για το ποιος θα αποχωρήσει στον ημιτελικό και αυτό για μένα είναι πάρα πολύ δυσάρεστο» εξομολογήθηκε ο παίκτης...