Survivor 5: «Άμα τον έδερνα θα το καταλαβαίνατε!» - "Ορκισμένοι" εχθροί Καραγκούνιας και Κατσαούνης

«Δεν πρόκειται να μιλήσω, τώρα να πουλάμε μαγκιές...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Άμα τον έδερνα θα το καταλαβαίνατε!» -

Πολλά ήταν τα χθεσινά "παρατράγουδα" στον ημιτελικό του Survivor 5, όπως η γαμήλια τούρτα Βρισηίδας και Μαρτίκα, και πολλές οι αλλαγές, όμως ίδια και απαράλλαχτη παραμένει η κόντρα Καραγκούνια και Κατσαούνη, οι οποίοι συμπεριφέρονταν σαν ξένοι στην χθεσινή βραδιά! Σε δηλώσεις τους μάλιστα στην κάμερα του Happy Day ξεκαθάρισαν πως όχι μόνο δεν θα τα βρουν, αλλά δεν πρόκειται να ξαναμιλήσουν ποτέ των ποτών! Oπότε στον τελικό της Τετάρτης 6/7, όπου έχουμε ήδη τον νικητή εμείς εδώ, μην περιμένετε πολλά πολλά μεταξύ τους...

Όσα ανέφεραν Καραγκούνιας και Κατσαούνης στις κάμερες

«Δεν πιστεύω ότι έπρεπε να φύγω αλλά αφού ήταν απόφαση της παραγωγής, δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς. Δεν τον έδειρα. Άμα τον έδερνα θα το καταλαβαίνατε και θα είχε σίγουρα σημάδια. Ο κόσμος δεν νομίζω ότι ήθελε την αποχώρησή μου. Φυσικά και δεν μιλήσαμε. Σε αυτή τη ζωή δεν έχουμε να πούμε τίποτα με τον Τάκη από την στιγμή που με πρόσβαλε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κατσαούνης.

Από την πλευρά του, ο Τάκης Καραγκούνιας δήλωσε: «Δεν πρόκειται να μιλήσω με τον Γιώργο Κατσαούνη. Ο Γιώργος Κατσαούνης έκανε μια παραβατική συμπεριφορά, έχει τιμωρηθεί από την παραγωγή, βγαίνει σε όλα τα κανάλια και λέει ότι δεν έχει γίνει κάτι. Αν δεν είχε γίνει κάτι θα ήταν μέσα στο παιχνίδι. Τώρα, να πουλάμε μαγκιές και να λέει ο καθένας ό,τι θέλει».

Οργή του Twitter κατά της παραγωγής για την εμφάνιση του Κατσαούνη

Ο μεγάλος ημιτελικός ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (5/7) με αρκετά ευτράπελα, και ένα από αυτά είχε να κάνει και με την παρουσία του Γιώργου Κατσαούνη, ο οποίος είχε αποβληθεί από την παραγωγή πριν μερικούς μήνες λόγω του καυγά του με τον Τάκη.

Παρά την αποβολή του, ο Γιώργος Κατσαούνης δέχθηκε κανονικά πρόσκληση για τον ημιτελικό, και προφανώς για τον τελικό του Survivor 5, και εφμανίστηκε, ενώ έκανε και χιούμορ με τους συμπαίκτες του για το ειδύλλιό του με τη Μυριέλλα.