Survivor 5: Θρίλερ με τον αποψινό τελικό - Αυτό το όνομα θα ανακοινώσει ο Λιανός

Λίγες ώρες απομένουν πριν την ανάδειξη του μεγάλου νικητή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Θρίλερ με τον αποψινό τελικό - Αυτό το όνομα θα ανακοινώσει ο Λιανός

Λίγες ώρες απομένουν για τον μεγάλο τελικό του Survivor 5 που θα διεξαχθεί απόψε 6/7 το βράδυ μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και οι δύο παίκτες που διεκδικούν το έπαθλο των 100.000 ευρώ είναι ο Άρης Σοϊλέδης και ο Στάθης Σχίζας.

Το βράδυ της Τρίτης 5/6 παρακολουθήσαμε τον ημιτελικό (δείτε εδώ τα highlights) από τον οποίο όπως είδαμε αποκλείστηκαν οι 2 άλλες παίκτριες, Ασημίνα και Μαίη, (δείτε εδώ τα αποτελέσματα της χθεσινής ψηφοφορίας) οι οποίες ωστόσο νιώθουν αρκετά περήφανες που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το Γαλάτσι. Κανείς μας δεν ξέρει με απόλυτη σιγουριά ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής, μιας και τα spoilers συνεχώς αλλάζουν και οι δύο παίκτες αναμένεται να κονταροχτυπιούνται μέχρι τελευταία στιγμή!

Ωστόσο, απόψε το βράδυ, θα δούμε ακόμα περισσότερες εκπλήξεις που έχει ετοιμάσει η παραγωγή αλλά και οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης και σίγουρα ο φετινός τελικός θα γράψει ιστορία!

Ο μεγάλος νικητής του Survivor 5

Πάμε τώρα στα δικά μας... Οι άνθρωποι μας αρχικά μας έδωσαν το όνομα του Άρη για νικητή, έπειτα όμως άλλαξε και πέρασε μπροστά ο Στάθης!

Ωστόσο, μόλις πριν λίγα λεπτά μας ενημέρωσαν πως ο παίκτης που θα κερδίσει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο είναι ο Άρης Σοϊλέδης!