Survivor 5 - τελικός: «Του έδωσα το χέρι μου αλλά δεν το δέχθηκε» - Τα "καρφιά" του Άρη στον Τάκη

Με αφορμή το σκηνικό που σημειώθηκε στον χθεσινό ημιτελικό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5 - τελικός: «Του έδωσα το χέρι μου αλλά δεν το δέχθηκε» - Τα

Μετά την αποκάλυψη για τις πιο δύσκολες στιγμές που βίωσαν μέσα στο Survivor 5 Άρης και Στάθης, ο Γιώργος Λιανός τους έδωσε τον λόγο ξανά, ρωτώντας τους αν έχουν μετανιώσει για κάτι που έκαναν ή είπαν αυτούς τους 6 περίπου μήνες.

Ο Στάθης λοιπόν ανέφερε πως για αυτό που έχει μετανιώσει είναι ένας μεγάλος τσακωμός που είχε στις αρχές του παιχνιδιού με τον Τάκη, του οποίοι πάνω στα νεύρα του του πέταξε το μπαλάκι.

Από την άλλη, ο Άρης αναφέρθηκε επίσης σε έναν πολύ έντονο καυγά που είχε με τον ίδιο παίκτη, τονίζοντας μάλιστα πως χθες στον ημιτελικό πήγε να του δώσει το χέρι, ο Τάκης ωστόσο αρνήθηκε.

Οι τσακωμοί που μετάνιωσαν Στάθης & Άρης

Καρέ καρέ η στιγμή που ο Άρης χαιρετά τους συμπαίκτες του

Ο χθεσινός 5/7 ημιτελικός του Survivor τα είχε όλα, από πρόταση γάμου - που από αλλού το περιμέναμε κι από αλλού μας ήρθε τελικά (δείτε εδώ το βίντεο) - μέχρι κόντρες, και πολλά πολλά παρασκηνιακά που σίγουρα δεν έδειξε η τηλεόραση αλλά το Youweekly.gr ήταν εκεί και θα σας τα πει όλα!

Μέχρι στιγμής θα ασχοληθούμε με κάτι που κατέγραψαν, μεν, οι κάμερες αλλά λίγοι το κατάλαβαν, δε, κι αυτό αφορά τον έναν από τους δυο φιναλίστ, τον Άρη Σοϊλέδη.

Την στιγμή που ο Άρης μπαίνει στον διαμορφωμένο χώρο και κοινό, συγγενείς και συμπαίκτες ζητωκραυγάζουν, εκείνος ξεκινάει να χαιρετά έναν έναν τους πρώην παίκτες που βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν το γεγονός.

Από τους πρώτους ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας που όπως όλοι θυμόμαστε οι δυο τους δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά. Ο Τάκης, λοιπόν, αντί να αφήσει πίσω μίσοι και παρεξηγήσεις και να ζήσει την στιγμή στο έπακρο προτίμησε να μην τιμήσει τον Άρη και να μην του δώσει καν το χέρι του όταν εκείνος στάθηκε μπροστά του για να τον χαιρετήσει. Το μόνο που έκανε ήταν να τον κοιτάξει με ένα άγριο κάπως βλέμμα.

Η παρακάτω στιγμή αποτυπώθηκε στην κάμερα όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς παρακάτω...

Επίσης το περιστατικό δεν έμεινε ασχολίαστο στα social media και συγκεκριμένα στο twitter: