Survivor 5: «Είναι συγκλονιστικό...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Στάθη Σχίζα μετά τη νίκη του

Το ιδιαίτερο μήνυμα που έστειλε στον κόσμο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Είναι συγκλονιστικό...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Στάθη Σχίζα μετά τη νίκη του

Ο Στάθης Σχίζας ήταν ο μεγάλος νικητής του Survivor 5. Πηγαίνοντας κόντρα σε όλα τα στατιστικά, κατάφερε να πάρει τη νίκη και μαζί της τα 100.000 ευρώ (δείτε εδώ πόσα χρήματα πήρε συνολικά). Ο ίδιος, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε στις κάμερες δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

Συγκινημένος μετά τη νίκη του στο Survivor 5 ο Στάθης Σχίζας

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι έχω πάρει το έπαθλο. Είναι τόσοι πόνοι, τόση στεναχώρια, τόση πείνα, τόση κακουχία μέσα σε αυτό το έπαθλο. Είναι συγκλονιστικό από την πρώτη μέρα που μπαίνεις στο παιχνίδι να κυνηγάς αυτό το έπαθλο και τώρα να το κρατάς στα χέρια σου.

Αυτό που θέλω να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με στήριξε, που με έφτασε μέχρι εδώ και μου έκανε την τεράστια τιμή να μου χαρίσει αυτό το έπαθλο. Για εμένα το μεγαλύτερο έπαθλο είναι η αγάπη που εισέπραξα από τον κόσμο και δεν την αλλάζω με τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.

«Την ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ» - Η εξομολόγηση του Στάθη στην Παναγιώταρου στον αέρα

Οι δύο φιναλίστ του Survivor 5 παρακολούθησαν τα βίντεο που έχει ετοιμάσει η παραγωγή για την πορεία των φετινών παικτών, ωστόσο κάποια στιγμή ήρθε η ώρα για τους ίδιους να έρθουν λίγο πιο κοντά με τα δύο πιο αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο Γιώργος Λιανός κάλεσε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, και την Μαρία Αντωνά να καθίσουν δίπλα στους συντρόφους τους και η κίνηση του Στάθη Σχίζα μας έκανε να λιώσουμε.

Την σήκωσε στα χέρια και την τοποθέτησε στο κάθισμά της απαλά, ενώ όση ώρα μιλούσαν ο ένας για τον άλλο δεν σταμάτησαν να φιλιούνται και να δείχνουν πόσο ερωτευμένοι είναι. Εκείνη αποκάλυψε, μάλιστα, το χαρακτηριστικό του Στάθη που την έχει γοητεύσει, ενώ εκείνος συμπλήρωσε πως πρόκειται για τη γυναίκα της ζωής του. Ο Σοϊλέδης στο άκουσμα αυτών υποστήριξε πως σύντομα θα έρθει και η πρόταση γάμου.

«Ο Στάθης είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων και αποδεικνύεται από τις πράξεις του και όχι από τα λόγια του. Με συγκινούσε κάθε φορά που τον έβλεπα να κερδίσει και να κρατάει χαμηλά το κεφάλι του, αυτό ήταν το πιο συγκινητικό για μένα», είπε αρχικά το μοντέλο.

Ενώ ο Σχίζας της εξομολογήθηκε: «Μέρα με τη μέρα την ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ, είναι γυναίκα μου, γυναίκα της ζωής μου, αισθάνομαι ευλογημένος που την έχω δίπλα μου. Την αγαπώ πολύ και την έχω δίπλα μου σε όλα».