Survivor 5: «Έκανε χημειοθεραπείες και...» - Η άγνωστη μάχη με τον καρκίνο στην οικογένεια του Σχίζα

Γιατί δεν είχε αποκαλύψει πιο νωρίς την σκέψη του;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: «Έκανε χημειοθεραπείες και...» - Η άγνωστη μάχη με τον καρκίνο στην οικογένεια του Σχίζα

Ο Στάθης Σχίζας θα είναι χωρίς καμία αμφιβολία το πρόσωπο των ημερών, αφού κατάφερε να ξεχωρίσει στο φετινό survivor 5, κλείνοντας την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού ο κόσμος τον ανέδειξε ως τον μεγάλο νικητή.

Ο παίκτης σοκαρίστηκε από το αποτέλεσμα και έχοντας βαθιά ευγνωμοσύνη στον κόσμο, βρέθηκε την Πέμπτη 7/7 στο ''Love it'' και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις. Μάλιστα, αποκάλυψε τον λόγο, που αποφάσισε να δώσει μέρος του επάθλου σε παιδιά με καρκίνο, μιας και είχε περάσει την ασθένεια και η μητέρα του και μια επίσκεψη στον Άγιο Σάββα αρκούσε να τον ευαισθητοποιήσει ακόμη περισσότερο.

Οι δηλώσεις του Στάθη Σχίζα για τη δωρεά μέρους του επάθλου του από το Survivor 5

«Ποτέ δεν ήθελα να πω για τη δωρεά για να μην φανεί, ότι το χρησιμοποιώ. Είμαι και μπαμπάς και είμαι ευαισθητοποιημένος με τα παιδάκια. Επίσης, είχε κάνει η μητέρα μου χημειοθεραπείες και είχα βρεθεί καταλάθος στον 6ο όροφο του Άγιου Σάββα, στην παιδική πτέρυγα.

Είδα τα παιδάκια μετά τις χημειοθεραπείες, τους γονείς με σακούλες παιχνιδιών να κλαίνε, και κατάλαβα, ότι αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες, εμείς είμαστε απλοί παίκτες ριάλιτι».

Το Twitter έστησε τρικούβερτο γλέντι με την νίκη του Σχίζα

Επικές στιγμές έζησαν το βράδυ της Τετάρτης 6/7 στο Γαλάτσι, όσοι παρευρέθηκαν στον μεγάλο τελικό του Survivor 5 από τον οποίο τελικά νικητής βγήκε ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος έφυγε μαζί με το τεράστιο χρηματικό έπαθλο! Ο πολύ αγαπητός παίκτης, παρά τις αντιδράσεις, σήκωσε τη κούπα περήφανος και φανερά συγκινημένος, ενώ στο πλάι του ήταν όπως πάντα από ότι έχουμε καταλάβει, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αλλά και όλοι οι φίλοι του που μόλις ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα έτρεξαν να τον αγκαλιάσουν.

Όταν ανακοινώθηκε πως εκείνος κατάφερε και πήρε τον τίτλο του Survivor 2022 οι χρήστες του Twitter έκαναν πάρτι με τα σχόλια τους, τα οποία δείχνουν πως από την αρχή εκείνον ήθελαν για νικητή, ενώ “πανηγύρισαν” και υπήρξαν αρκετά θετικά σχόλια. πολλοί τον αποθέωσαν για την απόφασή του να δώσει ένα μέρος του επάθλου στα παιδιά με καρκίνο.