Ο Καραγκούνιας έριξε τα πυρά κατά του Σοϊλέδη - «Η συγγνώμη του δεν είναι αληθινή»

«Δεχόμουν επίθεση από εκπομπή που υπήρχαν προσφιλή πρόσωπα του Άρη»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ο Καραγκούνιας έριξε τα πυρά κατά του Σοϊλέδη -  «Η συγγνώμη του δεν είναι αληθινή»

Ο Τάκης Καραγκούνιας το βράδυ της Τετάρτης 6/7 έδωσε το παρών στον μεγάλο τελικό του Survivor 5 όπου νικητής της βραδιάς που έφυγε με το τεράστιο έπαθλο των 100.000 ευρώ ήταν ο Στάθης Σχίζας (δείτε εδώ το συνολικό ποσό που συγκέντρωσε).

Μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε για τη συγγνώμη του Άρη Σοϊλέδη ενώ από την άλλη αναφέρθηκε πως δέχτηκε επίθεση από εκπομπή όπου συγκεκριμένο πρόσωπο στήριζε τον ποδοσφαιριστή.

Οι δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια

«Ο Στάθης σήμερα έδειξε πραγματικά τι άντρας είναι, μου ζήτησε συγγνώμη γι’ αυτό που είχε κάνει, αν και μου είχε ζητήσει και μέσα στο παιχνίδι. Το είχαμε λύσει το θέμα με τον Στάθη. Ο Άρης δεν μου ζήτησε ποτέ συγγνώμη μέσα στο παιχνίδι.

Η συγγνώμη του απόψε εδώ δεν είναι αληθινή, αλλά το έκανε για τα μάτια του κόσμου, για να επηρεάσει το κοινό. Αν μου ζητούσε συγγνώμη πριν, off the record, μπορεί να το δεχόμουν. Αλλά τώρα να μου ζητάει ενώπιον όλου του κόσμου, δεν την πιστεύω τη συγγνώμη του»

.«Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, δεχόμουν επίθεση από κάποιο κανάλι που γνωρίζεις ότι έχει προσφιλή πρόσωπα δικά του. Μια ζωή τον υποστήριζαν, δικαίωμά τους να το κάνουν αυτό, αλλά για μένα δεν του αξίζει να πάρει το έπαθλο».

«Αν είχε πέσει ξύλο...» - Η αποκάλυψη του Τάκη Καραγκούνια για τους συμπαίκτες του στο Survivor

Το πρωί του Σαββάτου 11/6 η τηλεοπτική κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και την Πέννυ Καβέτσου έδωσε συνέντευξη ο Τάκης Καραγκούνιας. Μάλιστα ο Τάκης μίλησε για όλα συνέβησαν στο Survivor, για τον τραυματισμό του αλλά και για τους συμπαίκτες του (δείτε εδώ γιατί πήρε ο Τάκης τις προμήθειες από το νησί).

«Έχω σοβαρό πρόβλημα στο πόδι μου. Θέλω να ευχαριστήσω την παραγωγή γιατί είναι δίπλα μου σε όλα. Θα φτιάξω το πόδι μου και θα μπω στο All Star για να αποδείξω αυτά που δεν μπόρεσα όσο ήμουν μέσα. Έπαιζε για δυόμιση μήνες με κάταγμα.

Ο Κατσαούνης έκανε ότι έκανε και η παραγωγή έκανε αυτό που έπρεπε. Δεν έπεσε ξύλο. Αν είχε πέσει ξύλο θα το είχατε καταλάβει, θα τον είχατε δει τον Άρη. Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος. Άξιζε στη Βρισηίδα να φύγει», είπε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ο Τάκης Καραγκούνιας είπε στη συνέχεια: «Αγωνιστικά δεν ήταν καλή η Βρισηίδα, ήταν ανακατώστρα κι έστηνε έρωτες με τον Μαρτίκα. Άξιζε να παραμείνει ο Τάλα, αν και είναι ηθοποιός. Θα έρθει και η ώρα του Μαρτίκα. Είναι φανερό ότι ο Άρης έχει έπαρση, δεν θέλω να κερδίσει το Survivor γιατί δεν παίζει τίμια. Δεν έχω μιλήσει καθόλου με τον Εμμανουήλ».