«Χάνω πολύ αίμα...» - Η εξομολόγηση της Βρισηίδας Ανδριώτου για το κουσούρι που της άφησε το Survivor 5

Όλη η αλήθεια για το πρόβλημα υγείας της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Χάνω πολύ αίμα...» - Η εξομολόγηση της Βρισηίδας Ανδριώτου για το κουσούρι που της άφησε το Survivor 5

Η Βρισηίδα Ανδριώτου κατά τη διάρκεια του Survivor 5 έδειξε έναν πολύ δυναμικό χαρακτήρα, ενώ στα αγωνίσματα έδινε πάντα τον καλύτερό της εαυτό, γι' αυτό και κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι μέχρι και λίγο πριν το τέλος. Όσο κι αν φαίνεται, λοιπόν, πως απολαμβάνει τις διακοπές της με τον Σπύρο Μαρτίκα ανταλάσσοντας συνεχώς φιλιά, αποκάλυψε πως τα βιώματά της στον Άγιο Δομίνικο δεν την αφήνουν να ησυχάσει.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μοντέλο εξήγησε πως έχει κλείσει ραντεβού για αιματολογικές εξετάσεις, καθώς αισθάνεται πολύ αδύναμη από τότε που επέστεψε και διαβεβαίωσε το κοινό της πως δεν πρόκειται για κορωνοϊό.

Η εξομολόγηση της Βρισηίδας Ανδριώτου για το κουσούρι που της άφησε το Survivor 5

«Δεν έχω κορώνα. Το έχω από πότε που γύρισα από το παιχνίδι. Πρέπει οι αιματολογικές μου να είναι στον πάτο. Είμαι αδιάθετη, οπότε χάνω και πολύ αίμα. Οπότε σήμερα με έχει πιάσει περισσότερη κούραση από όλες της μέρες. Τα πόδια μου από το πρωί που ξυπνάω τα νιώθω μουδιασμένα και ο αυχένας με πρόβλημα λόγω ότι 6 μήνες κοιμόμουν σε έναν σάκο. Θα αρχίσω θεραπεία από Σεπτέμβριο», είπε χαρακτηριστικά η ίδια μιλώντας στους διαδικτυακούς της φίλους.

Το δημοσίευμα της ίδιας και του Μαρτίκα που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Το αγαπημένο ζευγάρι, Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας, περνούν τις διακοπές τους μαζί στην Μύκονο και πολύ αγαπημένοι, ωστόσο ο γνωστός φαρμακοποιός, το πρωί της Κυριακής 17/7, έκανε μία δημοσίευση στην οποία απαντά για τα όσα σχολιάστηκαν αρνητικά από κάποιους χρήστες και ιδιαίτερα η έξοδός τους στη συναυλία του Νίκου Βέρτη στο νησί των ανέμων, όπου το πρώτο τραπέζι στο οποίο κάθισαν, κόστιζε σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν όλοι 15.000 ευρώ.

«Αγαπημένοι μας φίλοι! Ευχαριστούμε και τους υπεύθυνους της συναυλίας του Βέρτη για την θέση που μας φιλοξένησε πληρώνοντας τα ελάχιστα που θα είχαν τη δυνατότητα όλοι μα όλοι να συμμετέχουν. Ευχαριστώ προσωπικά το γαμπρό μου για τη φιλοξενία του! Ευχαριστούμε όλους τους φίλους μας στη Μύκονο για την αγάπη και την εκτίμηση τους!

Έξι μήνες ζήσαμε πολύ δύσκολα, πέντε μέρες στη Μύκονο νομίζω ήταν ανακούφιση για εμάς! Σας υποσχόμαστε ότι δεν θα απογοητεύσουμε κανέναν! Επιστρέφουμε να εκπληρώσουμε κάθε υπόσχεση μας! Παρακαλούμε όλα τα site που παρακολουθούν τις εξελίξεις να εκφράζονται με ειλικρίνεια για να μην προσβάλουν με ανακριβείς πληροφορίες την υπόληψή μας θυσιάζοντας μας στο βωμό του κέρδους τους! Σας ευχαριστούμε όλους!».

Η απάντηση του Σπύρου Μαρτίκα μετά τα σχόλια για τις διακοπές του στη Μύκονο