Survivor All Star: Οι ημέρες προβολής και η ημερομηνία της πρεμιέρας

Πότε έρχεται στον ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Οι ημέρες προβολής και η ημερομηνία της πρεμιέρας

Ο καιρός περνάει και η ημέρα της πρεμιέρας του Survivor All Star φτάνει. Μερικοί παίκτες ήδη είναι σίγουροι και έκλεισαν για το ταξίδι τους στον Άγιο Δομίνικο και ετοιμάζονται ψυχολογικά για την εμπειρία που θα ζήσουν στην ζούγκλα για δεύτερη φορά.

Μπορεί τα πράγματα να μην πήγαν όπως τα είχε υπολογίσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ωστόσο ο Τούρκος παραγωγός έχει φροντίσει να ενισχύσει το ριάλιτι επιβίωσης με παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά.

Η ημερομηνία της πρεμιέρας και οι ημέρες προβολής

Όπως όλα δείχνουν, θα βλέπουμε το ριάλιτι επιβίωσης μέσα στον Δεκέμβρη με την επικρατέστερη ημερομηνία έναρξης να είναι η 15η Δεκέμβρη ή μετά το τέλος του Μουντιάλ στις 19 Δεκεμβρίου.

Το κανάλι του Φαλήρου αποφάσισε, μετά και από το τέλος του Love Island (δείτε εδώ πότε είναι ο τελικός), να κάνει ένα βήμα πίσω στην ψυχαγωγία και να περιμένει το δυνατό χαρτί του που δεν είναι άλλο από το Survivor All Star.

Έτσι, μετά από συζήτηση που είχαν οι ιθύνοντες του σταθμού με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, συμφώνησαν, να προβάλλεται 5 μέρες, με στόχο να γίνουν μέσα σε λίγο καιρό 6.

Στο All Star και η Ταραμπάνκο;

Στην κάμερα της εκπομπής, «Πρωινό μας», μίλησε το πρωί της Παρασκευής (7/10) η Κάτια Ταραμπάνκο η οποία αναφέρθηκε τόσο για τα επαγγελματικά της όσο και για το αν θα πήγαινε στο Survivor All Star.

Φυσικά, ο Τούρκος παραγωγός ο οποίος είχε πρόσφατα και ένα τροχαίο (δείτε εδώ αναλυτικά) έχει "τρελαθεί" μιας και τα ποσά που τάζει στους διαγωνιζόμενους δεν τα λες και λίγα.

Συγκεκριμένα η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Κοιτάξτε , η αλήθεια είναι πως έχω πάει ήδη δυο φορές. Πιστεύω πως η τρίτη μπορεί να είναι η καλύτερη ή και η φαρμακερή. Τρέχουν πολλά συμβόλαια, τρέχουν τα καλλυντικά, τρέχει μια ταινία οπότε νομίζω ότι πρέπει να μείνω εδώ στην πατρίδα. Τα λεφτά είναι πολλά αλλά δεν τα βάζω πάνω από την υγεία μου».