GNTM 5: Δεν έχει ξανά συμβεί ποτέ - Η μεγάλη αλλαγή που ανακοίνωσαν στις παίκτριες

Τι θα συμβαίνει από εδώ και μπρος μια φορά την εβδομάδα;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5: Δεν έχει ξανά συμβεί ποτέ - Η μεγάλη αλλαγή που ανακοίνωσαν στις παίκτριες

Με μια έκπληξη για τις παίκτριες ξεκίνησε το αποψινό 1/11 επεισόδιο του GNTM 5 (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση) μιας και ο Χρήστος Μπίρμπας και η Mary Vitinaros μπήκαν στην βίλα με τεράστιο ενθουσιασμό για αυτό που θα ακολουθήσει.

Συγκεκριμένα, το ριάλιτι μόδας θέλησε να δώσει μία διαφορετική νότα καλώντας τις παίκτριες να παρουσιάσουν το GNTM NEWS, μιας και οι δύο coaches ζήτησαν να μάθουν τα νέα του σπιτιού.

Μάλιστα, αυτή που πήρε πρώτη τον ρόλο ήταν η Δέσποινα, η οποία έγινε για μερικά λεπτά παρουσιάστρια και μετέδωσε με τον δικό της αστείο τρόπο το «δελτίο ειδήσεων» παρουσιάζοντας τα νέα της καθημερινότητάς τους.

GNTM NEWS με την Δέσποινα Σαρρή

Επιστρέφει στο GNTM 5 η Σοφία Χατζηπαντελή - Πότε θα την δούμε και ποιος θα είναι ο ρόλος της

Ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν πιο πολύ από ποτέ φέτος ήταν αυτό της Σοφίας Χατζηπαντελή, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το GNTM 5, που είχε τον ρόλο του κριτή. Το γνωστό μοντέλο ήταν προγραμματισμένο να είναι μόνο στις auditions του reality μόδας και ύστερα αποχώρησε, κάτι που απογοήτευσε το τηλεοπτικό κοινό, μιας και την ήθελε πολύ.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Breakfast @Star», η Σοφία Χατζηπαντελή επιστρέφει στο GNTM (το οποίο όπως φαίνεται δεν θα συνεχιστεί για άλλη σεζόν) και μάλιστα τα πρώτα γυρίσματα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και θα την δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Επίσης, θα την δούμε να φωτογραφίζεται μαζί με τις διαγωνιζόμενες σε ένα πλατό με αέρα εξωτερικού ενώ θα βρίσκεται και στην κριτική επιτροπή και θα αποφασίζουν με τους υπόλοιπους ποια κοπέλα θα αποχωρεί.