"Φουρτούνες" στο σπίτι του GNTM 5 - Το μήνυμα της παραγωγής που αναστάτωσε τα κορίτσια

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Το σημερινό επεισόδιο του GNTM 5 ξεκίνησε με "φουρτούνες", αφού πριν καλά καλά σηκωθούν τα κορίτσια από τα κρεβάτια τους, έφτασε το μήνυμα της παραγωγής που τους προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση. Πριν την δοκιμασία η Κότυ και η Μαρία κλήθηκαν να διαλέξουν δύο παίκτριες οι οποίες θα πάρουν από ένα μειονέκτημα.

Κάθισαν, "τα έβαλαν κάτω" και θεώρησαν έπρεπε να δυσκολέψουν δύο γυναίκες που δεν γνωρίζουν πολλά από μακιγιάζ, διότι θα πρέπει να βαφτούν μόνες τους και θα αξιολογηθούν γι' αυτό.

Ποιες πήραν το μειονέκτημα στη σημερινή (7/11) δοκιμασία του GNTM 5

Οι δυο τους επέλεξαν την Μικαέλα, την μητέρα της Μάρας, η οποία δεν αισθανόταν και πολύ καλά και ενημερώθηκε γι' αυτό αργότερα στο δωμάτιό της όπου την βρήκε η κόρη της "διπλωμένη" από τον πόνο, αλλά και την Ειρήνη που είναι μία από τις νέες κοπέλες που μπήκαν στην βίλα.

Στην πορεία, όμως, κατάλαβαν πως δεν υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αφού όλες πήραν καθοδήγηση από τους ειδικούς για το πως θα πρέπει να δείχνουν.

GNTM 5 το μήνυμα της παραγωγής

Η πρώτη συνάντηση Σοφίας Χατζηπαντελή και Μαίρης Βιτινάρος μετά την κόντρα τους

Μια μικρή κόντρα είχε ξεσπάσει μεταξύ της Σοφίας Χατζηπαντελή και της Μαίρης Βιτίναρος με αφορμή ένα σχόλιο της πρώτης για την δεύτερη, μετά την αποχώρησή της από το GNTM 5 (δείτε το εδώ).

Ωστόσο, φαίνεται πως όλα ανήκουν στο παρελθόν, καθώς το βράδυ της Παρασκευής 4/11, τα δύο μοντέλα μαζί με την Έλενα Γαλύφα συναντήθηκαν και μάλιστα το έριξαν έξω, κάτι που αποκάλυψαν μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσαν στα social media.

«Μη με παρεξηγείται, η Μαίρη Βιτινάρος είναι θεάρα, είναι πολύ hot. Αλλά, θεωρώ ότι αντιπροσωπεύει κάτι διαφορετικό από εμένα. Θα προτιμούσα ίσως να υπάρχουν δυο άτομα σε αυτό το πόστο, τη Μαίρη με κάποιον άλλον. Όχι εμένα, εγώ δεν μπορώ να το κάνω, πάντα έχω δουλειά ως μοντέλο, δεν μπορώ να λείψω 5-6 μήνες για ένα show» είχε αναφέρει πριν λίγο καιρό η Σοφία Χατζηπαντελή.

«Δεν την έχω γνωρίσει την Σοφία Χατζηπαντελή. Νομίζω ότι το σχόλιο της ήταν ειρωνικό. Μετά το πήρε πίσω και το άλλαξε. Νομίζω ότι θα επιστρέψει και θα γίνουμε φίλες» είχε πει από την μεριά της η Μαίρη Βυτίναρος.

Η συνάντηση Σοφίας Χατζηπαντελή & Μαίρη Βιτινάρος

TAGS