STAR: Οριστικό τέλος για το MasterChef - Ανακοινώθηκε επίσημα

Νέα που θα δυσαρεστήσουν σίγουρα τους τηλεθεατές του ριάλιτι μαγειρικής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
STAR: Οριστικό τέλος για το MasterChef - Ανακοινώθηκε επίσημα

Μπορεί τα γυρίσματα του MasterChef 7 να έχουν δρομολογηθεί εντός ολίγων ημερών αλλά... ότι δείτε φέτος, μετά τέλος! Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή Happy Day, από τον και το ίδιο θα συμβεί και στο ριάλιτι μοντέλων, GNTM!

H Τίνα Μεσσαροπούλου είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής: «Το MasterChef ξεκινά γυρίσματα στις 17 του μήνα, κάποια στιγμή την άλλη εβδομάδα, φαίνεται όμως ότι θα είναι ο 7ος και τελευταίος κύκλος.

Το Star δεν έχει σκοπό να αφήσει το project, θα το κρατήσει, θα κρατήσει τα δικαιώματα, αλλά θα το παγώσει. Επειδή ακριβώς δεν υπάρχουν πολλές και καλές και ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, θα επιλέξουν και θα ανατρέξουν στο παρελθόν, παίρνοντας κάποιους παλιούς παίκτες» και πρόσθεσε: «Παρόμοια απόφαση έχει παρθεί και για το GNTM»!

«Και να μου γινόταν πρόταση, δεν θα πήγαινα ποτέ στο MasterChef»

Το μεσημέρι του Σαββάτου (29/10) μέσα από την εκπομπή, «OPEN Weekend» ο Δημήτρης Σκαρμούτσος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα όπου μίλησε για όλους και για όλα. Μάλιστα, ο γνωστός σεφ που βλέπουμε καθημερινά στην εκπομπή, «Πρωινό μας» δεν δίστασε να εξηγήσει τον λόγο που ούτε ως guest θα πήγαινε καλεσμένος στο MasterChef.

«Και να μου γινόταν πρόταση, δεν θα πήγαινα ποτέ. Είναι ένας κύκλος που έχει κλείσει για εμένα. Τα παιδιά είναι μια χαρά και περνούν όλοι καλά. Όχι δεν θα πήγαινα. Το έκανα τέσσερα χρόνια, έχει κλείσει αυτό το κομμάτι για εμένα».

«Θεωρώ ότι εξυπηρετεί ένα συγκεκριμένο σκοπό. Να ψυχαγωγήσει τον κόσμο. Αν ο κόσμος θέλει να ψυχαγωγηθεί με συγκεκριμένο τρόπο, καλώς το κάνουν έτσι. Όταν το κάναμε εμείς, ήταν φρέσκο, παρθένο το έδαφος, δεν υπήρχαν εκπομπές μαγειρικής. Πηγαίναμε και βλέπαμε βήμα βήμα. Τώρα είναι πιο υποψιασμένος ο κόσμος, οι παίκτες, οι αρχισυντάκτες και τα κανάλια. Οπότε είναι λογικό να αλλάξει».