The Voice Highlights (13/11): Η συγκίνηση, τα χρόνια πολλά και η "ταραχή" του Σάκη Ρουβά

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
The Voice Highlights (13/11): Η συγκίνηση, τα χρόνια πολλά και η

Το βράδυ της Κυριακής 13/11 παρακολουθήσαμε άλλο ένα επεισόδιο του The Voice (δείτε εδώ ποια θα είναι στα backstage του διαγωνισμού) και πολλά ήταν τα πρόσωπα που κατάφεραν να ενθουσιάσουν τους κριτές τόσο ώστε να γυρίσουν τις καρέκλες τους, ενώ δεν έλειψαν για άλλη μία φορά οι συγκινητικές ιστορίες και τα μηνύματα του κόσμου.

Όλα όσα παρακολουθήσαμε στο The Voice την Κυριακή 13/11

Η συγκινητική ιστορία του Πάνου

Ένας, λοιπόν, από τους πρώτους που ανέβηκαν στην σκηνή ήταν ο Πάνος Μανιάτης, ο οποίος διηγήθηκε πως λόγω μίας τοξικής σχέσης έχασε πολλά από τη ζωή του, όμως εξήγησε πως πλέον έχει βρει την αληθινή αγάπη και αυτή είναι που του φέρνει γούρι σε κάθε του βήμα.

«Στις αρχές της εφηβείας μου είχα μία πάρα πολύ δύσκολη σχέση η οποία με έριξε σχεδόν στην κατάθλιψη με αποτέλεσμα να ζυγίζω 120 κιλά. Κλείστηκα στον εαυτό μου, δεν ήθελα να βγαίνω έξω και το μόνο που έκανα ήταν να ακούω μουσική και να τραγουδάω», είπε χαρακτηριστικά.

Τραγούδησε, έτσι, το «Όνειρο ήτανε» και κέρδισε μία θέση στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Σε ποιον τραγούδησαν χρόνια πολλά οι κριτές;

Άλλη μία μαγική στιγμή στο σόου ήταν εκείνη μετά την οντισιόν της 18χρονης Παυλίνας, η οποία επέλεξε τον Κωνσταντίνο Αργυρό, καθώς όλοι οι κριτές ανέβηκαν στην πίστα, έπιασαν τα όργανα και τραγούδησαν για τα γενέθλια του ντράμερ της παραγωγής.

"Τάραξε" τον Σάκη Ρουβά η Νικολέττα

Ακολούθησε και η Νικολέττα, που έκανε τρεις στους τέσσερις κριτές να γυρίσουν ταυτόχρονα, με τον Σάκη Ρουβά να ανεβαίνει για να της τραγουδήσει όλα όσα αισθάνθηκε όταν την άκουσε.

«Κάτι ένιωθα, κάτι συνέβαινε μέσα μου…» άρχισε να λέει με τον Πάνο Μουζουράκη να τον τρολάρει με επική ατάκα: «Μήπως πεινάς απλά;» του είπε.