GNTM 5 - Highlights 15/11: Το κατακεραύνωμα του Twitter για την φωτογράφιση και η αποχώρηση της Τρίτης

Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 5 - Highlights 15/11: Το κατακεραύνωμα του Twitter για την φωτογράφιση και η αποχώρηση της Τρίτης

Και οι εντάσεις συνεχίζονται στο σπίτι του GNTM 5 στο Star... Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο 15/11 είδαμε τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι κοπέλες με την δοκιμασία αποχώρησης, που είχε "Ιταλικό αέρα", τα σχόλια της κριτικής επιτροπής που όπως κάθε φορά κοιτούν και την λεπτομέρεια, διότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμό, όσο πλησιάζουν στον τελικό. Επιπλέον, υπήρξαν και "αιχμηρές" δηλώσεις μεταξύ των διαγωνιζόμενων για έναν τσακωμό, που υπάρχει στο σπίτι, (δείτε εδώ ποιες πλακώθηκαν και γιατί), αλλά και το show αντιδράσεων στο Twitter με την φωτογράφιση, από το κοινό.

Μετά την αποχώρηση της Ζωής Ιωαννίδου από το επεισόδιο της Δευτέρας 14/11, έσκασε σαν "βόμβα" η αποχώρηση άλλης μιας διαγωνιζόμενης, που ήταν άξια αντίπαλος για τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες.

Τα highlights 15/11 του GNTM 5

Το ραντεβού των κοριτσιών με του διατροφολόγους τους

Στη βίλα του GNTM 5 εμφανίστηκε στο χθεσινό 15/11 επεισόδιο η Μαίρη Βυτινάρος μαζί με τον διατροφολόγο Δημήτρη Πέππα προκειμένου να δουν την πορεία των κοριτσιών στο διατροφικό τους πρόγραμμα. Μάλιστα, μια από τις παίκτριες που τα πήγαν περίφημα ήταν η Μικαέλα, η οποία και αυτή την εβδομάδα, σημείωσε απώλεια βάρους, μιας και κάνει καθημερινά γυμναστική.

Η αποθέωση της Βίκυς Καγιά στην Μικαέλα για την φωτογραφία αποχώρησης

«Μικαέλα αυτή σου η εικόνα είναι σημειολογικά σωστή γιατί μόλις απελευθερώθηκες. Μόλις κατάλαβες τη δύναμή σου. Στο λέω μέσα από την καρδιά μου σαν μάνα και σαν μοντέλο, θέλω να κερδίσεις το GNTM. Το θέλω! Θέλω να το πάρεις απόφαση και να λυσσάξεις και να κερδίσεις το GNTM. Θέλω να το κάνεις εσύ. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω για εσένα. Είσαι από τις πιο ωραίες γυναίκες, που έχω δει στη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στο GNTM του STAR.

Πώς μοίρασε τα disadvantage η Ραφαέλα

Η Κύπρια παίκτρια λοιπόν, στην χθεσινή δοκιμασία, αποφάσισε για "εκδίκηση" όπως είπε και η ίδια να δώσει το ένα disadvantage στην Βικτώρια, ενώ το άλλο στην Γρηγοριάνα.

Όσον αφορά τα advantage, εκείνη είχε διπλάσιο χρόνο, φουλ κατευθυντήριες οδηγίες από τους κριτές, ενώ μπορούσε να δώσει το ίδιο advantage και σε μια συμπαίκτριά της και αυτή ήταν η Γεωργιάννα.

Η αντίδραση της Κότυ με τον τσακωμό Βικτώριας - Ραφαέλας

Μάλιστα, έντονη αντίδραση είχε και η Κότυ, η οποία είπε χαρακτηριστικά στις κάμερες: «Η κρίση της Βικτώριας ήταν πολύ έντονη. Μπορούσε πολύ απλά να το αφήσει και να κάνει τουμπεκί. Να λήξει εκεί το θέμα και να το συζητήσουμε αργότερα. Τώρα έξυσε την πληγή και προφανώς θα υπάρχει αντίδραση. Εμένα αυτό με ενοχλεί, όταν προκαλείς αντίδραση ο άλλος θα αντιδράσει, όπως κι εσύ θα αντιδρούσες.

Γιατί το κάνεις αυτό; Επειδή δεν πήρε καλά σχόλια αυτή, πρέπει να κρίνει την άλλη; Δεν γίνεται να έχουμε όλες καλά σχόλια σε όλα τα πλατό. Αν σχολίαζε κάποια τη φωτογραφία μου και με έλεγε πρόστυχη ή μου την έλεγε για τη φωτογραφία μου, επειδή αυτή δεν είχε καλά σχόλια, θα της έλεγα άντε και γ…ου», είπε στο GNTM 5 του STAR.

Με άρωμα Ιταλίας ξεκίνησε το επεισόδιο της Τρίτης 15/11 στο GNTM 5 με τη φωτογράφιση, η οποία θα αξιολογούταν στο studio ως αποχώρησης να είναι ιδιαίτερα απαιτητική.

Τα κορίτσια θα έπρεπε να ποζάρουν με ένα κοκτέιλ στο χέρι πάνω σε ένα κινούμενο καράβι. Το κόνσεπτ πιο αναλυτικά αφορούσε στο ποτό Αμάλφι, από την πόλη της Ιταλίας, με το twitter ωστόσο να διχάζεται για το κατά πόσο έβγαινε όλο αυτό προς τα έξω και τα σχόλια να είναι πραγματικά ένα και ένα (δείτε εδώ το ιδιαίτερο σχόλιο της Μικαέλας για το σώμα της).

Οι αντιδράσεις στο twitter για το Ιταλικό κόνσεπτ της φωτογράφισης στο GNTM 5

undefined

Ποια παίκτρια αποχώρησε απο το GNTM 5

Την καλύτερη λήψη την πήρε παρόλα αυτά η Coty, ενώ οι 2 χειρότερες ανήκανε στην Μαρία και στην Κάτια. Λίγο πριν ανακοινώσει η Βίκυ Καγιά τα αποτελέσματα, η δεύτερη ξέσπασε σε κλάματα και ανακοίνωσε πως θέλει να αποχωρήσει, ακόμα κι αν δεν ήταν αυτή που είχαν διαλέξει οι κριτές.

Ωστόσο και η κριτική επιτροπή είχε αποφασίσει να κρατήσει την Μαρία, με αποτέλεσμα η Κάτια να αποχαιρετά τη βίλα του GNTM 5.