Πάνες και μωρά θα δούμε φέτος στο Masterchef 7 - Το απολαυστικό trailer με Κοντιζά, Ιωαννίδη και Κουτσόπουλο

Αποκάλυψαν μερικές από τις αλλαγές που θα δούμε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πάνες και μωρά θα δούμε φέτος στο Masterchef 7 - Το απολαυστικό trailer με Κοντιζά, Ιωαννίδη και Κουτσόπουλο

Πολλές αναμένονται να είναι οι αλλαγές στο φετινό Masterchef (δείτε εδώ πότε θα κάνει πρεμιέρα) και μάλιστα το πρωί της Τετάρτης 16/11 οι τρεις κριτές μίλησαν στην εκπομπή Breakfast at star κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του ριάλιτι μαγειρικής.

Μάλιστα, μια πολύ μεγάλη αλλαγή είναι πως πλέον είναι και οι 3 μπαμπάδες, για αυτό και δεν δίστασαν να κάνουν μεταξύ τους και ένα απίστευτο τρολάρισμα για τους νέους τους ρόλους, αφήνοντας το υπονοούμενο πως κάτι σχετικό με αυτό θα δούμε και στο trailer που θα κυκλοφορήσει.

Οι δηλώσεις των κριτών για τις αλλαγές του φετινού Masterchef

«Φέτος θα έχουμε μεγάλες αλλαγές. Καταρχάς θα έχουμε συνταγές για παιδικά γεύματα. Αλείμματα, τροφές στο μπλέντερ, πουρέδες, αλλά ας μην τα δώσουμε όλα τώρα. Εγώ φέτος θα δικαιωθώ γιατί είμαστε και οι 3 μπαμπάδες, οπότε αν μου προτείνουν ποτέ οι άλλοι δύο να βγούμε μετά το γύρισμα, εγώ θα γελάω, γιατί είμαι πλέον ο παλιός στην υπόθεση σε αυτό το κομμάτι. Είμαι ο έμπειρος», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Με την σειρά του, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε: «Θα κάνουμε MasterChef, μέχρι να πάει ο γιος του Κένζι περιοδεύων στο στρατό».

Η δυσάρεστη ανακοίνωση για τη συνέχεια του μαγειρικού διαγωνισμού

Μπορεί τα γυρίσματα του MasterChef 7 να έχουν ξεκινήσει αλλά... ότι δείτε φέτος, μετά τέλος! Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή Happy Day, από τον Πάνο Ιωαννίδη και το ίδιο θα συμβεί και στο ριάλιτι μοντέλων, GNTM!

H Τίνα Μεσσαροπούλου είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής: «Το MasterChef ξεκινά γυρίσματα στις 17 του μήνα, κάποια στιγμή την άλλη εβδομάδα, φαίνεται όμως ότι θα είναι ο 7ος και τελευταίος κύκλος.

Το Star δεν έχει σκοπό να αφήσει το project, θα το κρατήσει, θα κρατήσει τα δικαιώματα, αλλά θα το παγώσει. Επειδή ακριβώς δεν υπάρχουν πολλές και καλές και ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, θα επιλέξουν και θα ανατρέξουν στο παρελθόν, παίρνοντας κάποιους παλιούς παίκτες» και πρόσθεσε: «Παρόμοια απόφαση έχει παρθεί και για το GNTM»!