GNTM 5: «Έχω πάθει τσότσο» - Βατερλό η σημερινή (21/11) δοκιμασία

Τα έχασε η Βίκυ Καγιά με αυτά που έβλεπε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
GNTM 5: «Έχω πάθει τσότσο» - Βατερλό η σημερινή (21/11) δοκιμασία

Αφού η Κότυ έδωσε το μειονέκτημά της (δείτε εδώ σε ποια), η σημερινή (21/11) δοκιμασία του GNTM 5 ξεκίνησε και τα κορίτσια ανέβηκαν σε μία πλωτή πασαρέλα για να ποζάρουν μπροστά στον φωτογράφο και να φέρουν ένα εντυπωσιακό κλικ που θα τις κρατήσει στο παιχνίδι.

Η Βίκυ Καγιά έπαθε "τσότσο" στο GNTM 5

Δυστυχώς, όμως, δεν τα πήγαν όλες πολύ καλά. Η Γεωργιάννα, μάλιστα, δυσκολεύτηκε αρκετά, απογοητεύοντας τους κριτές, με την Βίκυ Καγιά από τη μία να λέει: «Ούτε να περπατήσει, ούτε να ποζάρει μπορεί» και στη συνέχεια να συμπληρώνει: «Έχω πάθει τσότσο».

Εκείνη στεναχωρήθηκε πάρα πολύ, καθώς είναι η πρώτη της αρνητική κριτική, αλλά, ίσως για καλή της τύχη, δεν είναι η μόνη που δεν απέδωσε σωστά.

Βίκυ Καγιά Χρήστος Μπίρμπας

Τους έβαλε τις φωνές και πριν ξεκινήσει η δοκιμασία

Τα κορίτσια του GNTM 5 έκαναν εξάσκηση στην πασαρέλα με τον Χρήστο Μπίρμπα και την Μαίρη Βυτινάρος (δείτε εδώ τι σκαρφίστηκαν για να τις δυσκολέψουν), κάτι που όμως τους δημιούργησε προβλήματα που εντόπισε αργότερα η Βίκυ Καγιά.

Πριν μπουν στο σετ, κατάλαβε πως μερικές από τις κοπέλες δεν μπορούσαν καλά καλά να περπατήσουν και τους έβαλε τις φωνές. Εκείνες άρχισαν να δικαιολογούνται λέγοντας πως έχουν πάθει εγκαύματα επειδή περπατούσαν στον ήλιο ξυπόλυτες, αλλά δεν συγκίνησαν το μοντέλο, καθώς συνέχισε να τους λέει πως είναι δική τους ευθύνη και θα έπρεπε να είναι προετοιμασμένες.

GNTM 5 Κορίτσια