GNTM 5: Άρχισαν να κλαίνε η μία μετά την άλλη - Υπό πίεση οι διαγωνιζόμενες

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
GNTM 5: Άρχισαν να κλαίνε η μία μετά την άλλη - Υπό πίεση οι διαγωνιζόμενες

Η σημερινή (22/11) δοκιμασία του GNTM 5 άλλες τις "ανέβασε" και άλλες τις "κατέβασε" στα μάτια των κριτών. Οι φωτογραφίες που έφτασαν στο πλατό κατάφεραν για άλλη μία φορά να κάνουν την επιτροπή να τσακωθεί, αλλά και να γίνει πολύ σκληρή με τα κορίτσια.

Η Μάρα, για παράδειγμα, που ήταν και η νικήτρια στην τελευταία φωτογράφιση, άκουσε από τον Τάσο Σοφρωνίου πως ίσως δεν κάνει για την τελική δεκάδα.

Γιατί ξέσπασαν σε κλάματα η Μαρίτα και η Μικαέλα στο GNTM 5

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Μαρίτα να βγάλει την πίεσή της μπροστά σε όλους και να κλάψει, για δεύτερη φορά (δείτε εδώ τι συνέβη και "λύγισε" στο προηγούμενο επεισόδιο), διότι γνωρίζει πως έχει πέσει η απόδοσή τις στα τελευταία σετ, ωστόσο όσο κι αν προσπαθεί, κάτι την κρατάει πίσω. Οι συμπαίκτριές της επιβεβαίωσαν τα λεγόμενά της και εξήγησαν πως πράγματι τα περιθώρια έχουν στενέψει και όλε κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Λίγο αργότερα, άρχισε να κλαίει και η Μικαέλα Νόβακ, όχι όμως μπροστά στους κριτές, επειδή εξήγησε πως όταν φωτογραφίζεται "παγώνει" και πως όλες οι καλές ιδέες της έρχονται αργότερα, κάτι που την κάνει να αισθάνεται πως απογοητεύει πρόσωπα που δεν θα έπρεπε.

Τα κλάματα έβαλε και η Γρηγοριάνα, γιατί συγκινήθηκε με την ευκαιρία που της έχουν δώσει οι κριτές και για το γεγονός πως έχει φτάσει μέχρι εδώ.

Τέλος οριστικό το ριάλιτι από το STAR;

Από ότι φαίνεται το Star, σύμφωνα με την εκπομπή Γεια σου, και ρεπορτάζ που προβλήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 6/11, δεν γνωρίζει ακόμα αν το ριάλιτι θα έχει κάποια θέση του χρόνου στο κανάλι, και αν ναι ποια θα είναι αυτή.

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν προς το τέλος του Ιανουαρίου, σχετικά με το αν το πρόγραμμα θα σταματήσει τελείως, ή αν θα κάνει μία παύση προκειμένου να επιστρέψει εντελώς ανανεωμένο.

Αν το σενάριο είναι να μην επιστρέψει, την θέση του στο πρώτο μισό της σεζόν, ακούγεται πως θα πάρει το First Date, ένα ριάλιτι με ζευγάρια, στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν συμμετοχή για να γνωρίσουν το ταίρι τους.