Star: Αλλάζει ώρα το Asia Express - Τι συνέβη;

Η ανακοίνωση στο twitter

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(star.gr)
(star.gr)

Το βράδυ της Δευτέρας (21/11) από τον προσωπικό λογαριασμό του Πέτρου Πολυχρονίδη στο Twitter έγινε γνωστό το γεγονός ότι αλλάζει ώρα προβολής το «Αsia Express» (δείτε εδώ πως πάει από τηλεθέαση) στο κανάλι του Star.

Ο λόγος που αλλάζει ώρα το Asia Express

Το «Asia Express», όπως γνωρίζουμε προβάλλεται κάθε Παρασκευή και Κυριακή στο κανάλι του Star. Από αυτή την εβδομάδα όμως αλλάζει ώρα προβολής και θα μεταδίδεται στις 23:00. Το ταξιδιωτικό ριάλιτι μεταφέρεται σε ζώνη ώρας που να μην συμπίπτει με τους αγώνες του Μουντιάλ που θα μεταδίδονται στις 21.00.

https://twitter.com/AsiaExpress_GR/status/1594454590501658627

Τι έγινε στο τελευταίο επεισόδιο του Asia Express

Το βράδυ της Κυριακής (20/11) στο κανάλι στου Star και την τηλεοπτική εκπομπή Asia Express είχαμε σκηνικά εκνευρισμού και απογοήτευσης. Επίσης, είδαμε και την αποχώρηση ενός ακόμη ζευγαριού, φτάνοντας έτσι οι υπόλοιποι ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό.

Η Κρίστη Καθάργια έγινε έξαλλη με το γεγονός πως κανείς δεν σταματούσε και δεν μπορούσε να συνέθλει με τίποτα. «Και πεθαμένη να με δουν στον δρόμο, δεν θα σταματήσουν ρε» αναφώνησε η γοητευτική παίκτρια του ταξιδιωτικού ριάλιτι. «Έχει βουλώσει το αυτί μου από τα νεύρα. Έχω βουλωμένο αυτί, ανεβάζω πίεση να ξέρετε! Αυτό είναι σημάδι! Ανεβάζω πίεση», πρόσθεσε έπειτα.

Τα ζευγάρια διαγωνίστηκαν σε μια δοκιμασία με αρκετές δυσκολίες και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Επίσης, ο Γιάννης Αϊβάζης και ο Λευτέρης Δημητρόπουλος εξαιρέθηκαν από τη δοκιμασία, καθώς είχαν κερδίσει την ασυλία. Μετά το τέλος του race τα ζευγάρια βρέθηκαν μπροστά στον Πέτρο Πολυχρονίδη για να μάθουν ποιος τελικά θα αποχωρήσει. Αυτοί που τερμάτισαν τελευταίοι και δεν τα κατάφεραν τελικά ήταν ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια. Οι δύο παίκτες είχαν κερδίσει ένα μενταγιόν, το οποίο έδωσαν στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Fipster, οι οποίοι έχουν πλέον στην κατοχή τους 10 έπαθλα.