J2US: «Έχω χάσει την όσφρησή μου αλλά όχι την...» - ''Λύθηκε'' στο γέλιο όλο το πλατό με το αυτοσαρκαστικό σχόλιο της Σταυροπούλου

Έχει πολύ χιούμορ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US: «Έχω χάσει την όσφρησή μου αλλά όχι την...» - ''Λύθηκε'' στο γέλιο όλο το πλατό με το αυτοσαρκαστικό σχόλιο της Σταυροπούλου

Με απολαυστικά και γεμάτα χιούμορ σχόλια ξεκίνησε και το σημερινό 26/11 επεισόδιο στο Just the 2 of us στον Alpha με τον Νίκο Κοκλώνη να δίνει πάντα χρόνο στην κριτική επιτροπή, η οποία κάνει μοναδικές τοποθετήσεις.

Λίγο μετά τα αποθεωτικά σχόλια του παρουσιαστή για το νέο look της Δέσποινας Βανδή στη συνέχεια είδαμε τη Βίκυ Σταυροπούλου να σχολιάζει την εμφάνιση της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή και του Παναγιώτη Ραφαηλίδη.

Και αφού ολοκλήρωσε την κριτική της, αναφέρθηκε με πολύ χιούμορ στον εαυτό της, καθώς πάντα κάνει αυτοσαρκαστικά σχόλια, με την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό να είναι η αφορμή.

Το χιουμοριστικό σχόλιο της Βίκυς Σταυροπούλου στο J2US

«Ξέρετε τι απολαμβάνω σε εσάς; Την χαρά σας. Επειδή αριβώς εκτιμάμε όλες τις προσπάθειες των παιδιών, είναι πολύ ωραίο ρε παιδί μου να βλέπεις ανθρώπους που χαίρονται να είναι στη σκηνή. Ο Φωκάς Ευαγγελινός έκανε καταπληκτική δουλειά γιατί μας μετέφερε – και εμένα προσωπικά – σαν να ήμουν σε αυτό το ταβερνάκι με τα φωτάκια πίσω. Έχω χάσει την όσφρησή μετά τον κορονοϊό. Δυστυχώς όχι τη γεύση», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Παραλίγο να πάθει καρδιακό η Σταυροπούλου στο show

Το βράδυ του Σαββάτου 5/11 ο Σταμάτης Φασουλής βοήθησε στο να δημιουργηθεί άλλη μία επική στιγμή με την ηθοποιό, κάνοντάς την να πεταχτεί από την καρέκλα της.

Ο σκηνοθέτης άρχισε να ταρακουνάει την καρέκλα της την ώρα που μιλούσε και εκείνη άρχισε να ουρλιάζει με την υπόλοιπη επιτροπή να ξεσπάει φυσικά σε γέλια: «Καλέ είναι τρελός! Συγνώμη, παιδιά! Δεν ντρέπεσαι λίγο! Πιάσε την καρδιά μου, Δέσποινα».

«Εντάξει, δεν ντρέπεσαι λίγο; Αχ! Κορίτσι μου, Νάνσυ μου. Σημασία έχει ότι δεν έπαθα καρδιακό από σένα αλλά πήγα να πάθω από τον Σταμάτη», σημείωσε μάλιστα, στη συνέχεια.

«Πρώτη φορά το κάνει ο Σταμάτης. Τόσα χρόνια δεν το έχει κάνει ποτέ», αναφώνησε, μεταξύ άλλων, η Δέσποινα Βανδή.