J2US: Δεν της άρεσε καθόλου το ρούχο - Το έντονο σχόλιο της Βανδή για το φόρεμα της Ματίνας Νικολάου

Χαμός και αντιδράσεις!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US: Δεν της άρεσε καθόλου το ρούχο - Το έντονο σχόλιο της Βανδή για το φόρεμα της Ματίνας Νικολάου

Στο σημερινό 26/11 επεισόδιο του Just the 2 of us στον Αlpha είδαμε πολλούς διαγωνιζόμενους να αποθεώνονται για τις εμφανίσεις τους και άλλους να έρχονται αντιμέτωποι με όχι τόσο θετικά σχόλια.

Ένα από αυτά λοιπόν τα ζευγάρια, ήταν και η Ματίνα Νικολάου με τον σύντροφό της στη ζωή, Βασίλη Πορφυράκη, οι οποίοι αν και προσπάθησαν πολύ δεν καταφέραν να εντυπωσιάσουν, όπως άλλες φορές την κριτική επιτροπή.

Έτσι λοιπόν, η Βανδή, μετά από τα αποθεωτικά σχόλια που δέχτηκε η ίδια για το νέο της look δεν άντεξε και σχολίασε κάπως έντονα το φόρεμα της Ματίνας.

Το σχόλιο της Δέσποινας Βανδή για το φόρεμα της Ματίνας Νικολάου

«Αισθάνθηκα ότι όλο αυτό σε περιόρισε. Δεν είναι ωραίο το ρούχο. Η Ματίνα είναι κούκλα, εμένα το ρούχο δεν μου αρέσει. Εγώ ψάχνω την κινησιολογία κάτω από το ρούχο», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας η Ματίνα Νικολάου με τον Βασίλη Πορφυράκη;

Μετά το τέλος ενός από τα act των Πορφυράκη και Νικολάου, ο παρουσιαστής δεν δίστασε να τους "πειράξει" λίγο και ρώτησε χαρακτηριστικά τον λόγο που οι δυο τους δεν έχουν παντρευτεί ακόμη. Συγκεκριμένα, η Ματίνα Νικολάου αρκεστηκα να πει «Εγώ πρέπει πρώτα να παντρέψω την Βάνια και μετά θα παντρευτώ εγώ. Πρέπει πρώτα να πάρει σειρά η Βάνια». Από την άλλη, ο Βασίλης Πορφυράκης ανέφερε:«Είναι μικρή ακόμα».