Survivor all star: Δεν είναι ένα αλλά 3 - Εκτός ριάλιτι ονόματα που θα έκαναν ''ντόρο''

Οριστικό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Δεν είναι ένα αλλά 3 - Εκτός ριάλιτι ονόματα που θα έκαναν ''ντόρο''

Με πυρετώδεις ρυθμούς τρέχουν οι διαδικασίες για το all star survivor στον ΣΚΑΪ με την παραγωγή της Ατζούν media να δίνει τα χέρια με τους πιο δυνατούς παίκτες, που πέρασαν μέχρι σήμερα από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η παραφιλολογία είναι σίγουρα έντονη, καθώς ακούγονται ονόματα, που εν τέλει η παραγωγή δεν τα έχει κλείσει ούτε για την πρώτη ''φουρνιά'' παικτών, αλλά ούτε και για τη δεύετερη.

Πιο αναλυτικά και μέσα από το ρεπορτάζ του Super Κατερίνα στο Αlpha έγιναν γνωστά τη Δευτέρα 28/11 τα τρία αντρικά ονόματα, που δε θα πάνε στον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ πότε θα γίνει η μεγάλη πρεμιέρα - είναι οριστικό).

Oι 3 παίκτες που ακυρώνουν τη συμμετοχή τους στο All star survivor

Σε ό,τι αφορά τον Τριαντάφυλλο, οι υποχρεώσεις του με συναυλίες στην Αμερική - Αυστραλία θα τον κρατήσουν μακριά, ο Γιάννης Σπαλιάρας θα πρέπει με κάποιον τρόπο να πειστεί, γιατί δε θέλει να συμμετέχει και τέλος ο Αλέξης Παππάς, θα μείνει εκτός για άγνωστούς λόγους.

Δαλάκα, Βαλαβάνη και ακόμη 11 γυναίκες & 12 άνδρες πετάνε για Άγιο Δομίνικο

Όσον αφορά τις γυναίκες, οι σίγουρες που έχουν κλείσει και θα πάρουν το αεροπλάνο για να πάνε στην παραλία του Άγιου Δομίνικου είναι:

Όσον αφορά του άνδρες, επίσης πρόκειται για παίκτες πολύ δυνατούς αγωνιστικά και σίγουρα θα δούμε πολύ δυνατές "μάχες" στους στίβους.